12 komentāri
  1. kādi skaisti krājumi!!! Dievinu šitos vēsturiskos atradumus :)
    Tā kā es nav nekāds lielais šuvējs, tad šoreiz atturos, lai kādai citai noder :)

    AtbildētDzēst
  2. Cik labi es tevi saprotu par to kārtošanu! Man ir pretējs process - tā kā viens no bērniem šogad sāk iet skolā, tad viņi no kopējas mazas istabiņas tiek pārcelti uz mājas lielāko istabu, kas tiek pārdalīta uz pusēm, lai katram ir savējā. Tā kā lielākā istaba ir mūsu guļamistaba, tad iznāk pārvākt ne tikai visas bērnu mantas, bet arī visas manējās, ko biju savilkusi guļamistabā, un es ļoooooti ceru, ka te nebriest ziemas tīrīšana...

    AtbildētDzēst
  3. Vai tad atkal ir jāpiesakās uz žurnāla izlozi!? Es pirmā? Jā, es gribētu šādu žurnālu, bez šaubām! :)

    Malacis, ka esi pieķērusies lielajiem tīrīšanas darbiem... man ir tādas sajūta, ka pavadīšu bērnus 1.septembrī uz bērnu dārzu un tad ķeršos klāt tā pamatīgi! :) Visu vasaru tāds ņigu ņegu pa māju, ka nav bijis nekam tā īsti laika pieķerties

    AtbildētDzēst
  4. Izklausās, ka esi uzņēmusi pavisam nopietno rudens tīrīšanas kursu. :)
    Cik skaistas tās vecās piegrieztnes :) Man it sevišķi tā dzeltenā kleita un bērnu kleitas ar apkaklīti.
    Un jā - Tavu spāņu piegriežtņu žurnālu es, protams, ļoti, ļoti gribu - tā kā piesakos uz izlozi :)
    P.S.Pie Tevis paliek arvien karstāks tagad? Termometrā 38C laikam vēl nebiju piefiksējusi redzam.

    AtbildētDzēst
  5. cik skaisti izdevumi. vai nav žēl šķirties pašai?
    labprāt uz pēdējo žurnāliņu piesakos :)

    AtbildētDzēst
  6. Inese, man arī patīk vecās piegrieztnes, it sevišķi no 60ajiem gadiem. Tur tāds elegantums un cits dzīves stils jūtams:)

    Diāna, tad jau tavā mājā arī lielie darbi patreiz notiek:) Un skolas gaitu uzsākšana prasa sava veida reorganizāciju, tas tiesa. Taviem puišīem noteikti patīk, ka tagad katram ir sava neatkarīgā teritorija:)

    Aija, man katru rudeni prasās kaut vai tā nedaudz pārkārtot lietas un mantas majoklī.Un septembris ir tād foršs laiks, kad to darīt - bērni skolā utt. Lai tev veicas ar kārtošanu:)

    andrasballe - jep, te vairs atpakaļceļa nav. Ja sāk ar vienu istabu, tas pamazām pārņem visu māju. Un tam laikam tā ir jābūt:)Un karsts te ir nežēlīgi:(

    Madara - nav žēl gan, jo esmu sapratusi, ka visu es tāpat nevaru uzšūt. Eh, ja man Latvija būtu tuvāk, rīkotu "Nāc un Ņem no Ilzes Krājumiem" balli:)

    AtbildētDzēst
  7. Ak, Ilze, Ilze, tu atkal kārdini! :D Ja tavos krājumos uzradīsies kas, piemēram, tamborētājām domāts, tad gan es mierīgu sirdi varētu paiet garām, bet ŠŪŠANAS LIETAS! Nu "slimas" mēs esam uz to visu, es jau nu noteikti.:) Tāpēc, pagaidām noliekot maliņā kautrīgumu, piesakos arī šai jaukajai izlozītei . :)

    Vispār tīrīšana ir viena visnotaļ laba lieta. Tādās reizēs savos krājumos atrodas TĀĀDAS lietas, par ko pats jau sen esi aizmirsis :D (par sevi runāju :D), atbrīvojas vieta jauniem kāmja krājumiem un jauniem Napaleona plāniem. Bet ja nebūtu tādu plānu, pelēkās šūniņas un pirkstiņi tak nenovēršami ierūsētu, vai ne?! :)
    Veiksmīgu tīrīšanu un paralēli jaunu ideju ģenerēšanu!

    AtbildētDzēst
  8. Ahh...Mani arī var pavisam noteikti pieskaitīt pie tiem cilvēkiem, kuriem katrs mazākais nieciņš kaut kad kaut kur var noderēt. Tāpēc arī tā saucamās tīrīšanas laikā izmetu daudz, lai gan zinu, ka tā ir tikai puse no visa, ko patiesībā jau sen gaida miskaste! :)

    Par tiem retro apģērbiem sēžu un priecājos!Un jā es pavisam NOTEIKTI piesakos uz šo žurnālu.:)

    AtbildētDzēst
  9. Tīrīšana par godu rudenim sākusies arī mūsmājās! :)
    Ir gan mazie nieciņi, gan lielākas lietas, kurām vienkārši jāpazūd, jo darbu virpulī tās kādu laiku tikušas pārkrautas no vienas vietas uz otru un nu skaidri jūtams, ka nav vajadzīgas.
    Vispār vados pēc sen lasīta principa - ja mantu nelieto vesela gada garumā, no tās jāatvadās. Manuprāt, tas tieši tā darbojas!

    AtbildētDzēst
  10. man ar mājā ir retro žurnāli, pat mazliet vecāki. vācu. ar tādiem mēteļu modeļiem :)) tik žēl, ka piegrizņu nav.
    tavs spāņu žurnāls izskatās burvīgs, īpašin tādēļ, ka nav tikai bildes vien, bet piegrieznes arī :))

    AtbildētDzēst
  11. Sveicieni!!!(nāk ziema..un eži lien migās pie datoriem blogot...)

    Supersmuki zīmējumi vecajās piegrieztnēs. Arī mūsmājās ik pa brīdim uznāk kārtošanās. Parasti līdz ar skapju un gultu pārstumdīšanu atklājas vecas, labas lietas, kā arī vecas, nederīgas mantas:D

    Uz žurnālīti nepiesakos, par cik viss ir iekačāts un gaida savu brīdi izdrukām.
    Jāpiebilst, ka par šo brīnišķīgo žurnālu uzzināju vairākus gadus atpakaļ no Anii(paldies viņai), kura bija stāvā sajūsmā par modeļiem.

    Pie reizes-paldies par adatu izlozes iedvesmu, kas lika sarosīties un atrast lētākās adatas ebajā:
    http://stores.ebay.co.uk/SHARP-SEWING-SUPPLIES/NEEDLES-/_i.html?_fcid=115&_fsub=374049&_jgr=0&_localstpos=&_sc=1&_sid=304381499&_sop=15&_stpos=&gbr=1

    AtbildētDzēst
  12. :))) Feini žurnāli! Rozā un zilā meiteņu kleitiņas ļoti skaistas:)) Meitenīgas un tai pašā laikā mazliet dāmīgas:))))
    Protams piesakos uz spāņu žurnālu:))) Ja nu pēkšņi paveicas:))) Tad ziemā varēs sākt sapņot par vasaru:))) un tad jau viņa atkal būs klāt!
    Pie Tevis gan noteikti ir tik silts, ka vasara turpinās:)))

    AtbildētDzēst