13 komentāri
  1. Ar plānošanu viss ir kārtībā. Idejas dāvanām nākamajos ziemīšos rodas vēl pirms esošajos ir paspēts apdāvināt, bet ar to plānu īstenošanu ir kā ir..

    AtbildētDzēst
  2. Pagaidām vēl viss ir tikai galvā, bet izejmateriāli ir sagādāti un jāķeras tik klāt! :)

    AtbildētDzēst
  3. Mēs esam liela ģimene un tāpēc parasti taisam kaut ko interesantu - loteriju+pašgatavotu dāvanu tam vienam, kas izlozēts. Protams, bērni ir ārpus loterijas - tiem dāvanas tiek visiem! :) Es parasti mazajiem kaut ko pati gatavoju vai -ja zinu, ko ļoti gribas - ar bērna mammas atļauju nopērku.
    Man šogan būs jāsaspringst, to jau tagad redzu - pasūtījumi tieši svētkiem ir tik daudz, ka nemaz nezinu, vai paspēšu sašūt dāvanas saviem 5iem māsu bērniem un savam Lotiņam... :( Bet tāpēc jau tagad par to sāku domāt un - ir vērts censties :)

    AtbildētDzēst
  4. plānoju jau tagad, bet parasti pie dāvanu gatavošanas tieku vien pāris nedēļas pirms...un tad darba pilnas rokas dienu un nakti.

    AtbildētDzēst
  5. Es arī idejas Zsv dāvanām krāju jau no gada sākuma. Lēnām tās arī top, bet vēl pie dāvanu saraksta jāpiestrādā, t.i. jāpapildina. :) Jā, jo šis gads radu lokā paplašinājies ar jauniem un maziem radiņiem. :)

    AtbildētDzēst
  6. Noteikti nav par ātru, nedz par vēlu!
    Jau pāris gadus dāvanas Ziemassvētkiem sāku gatavot jau jūlijā - kad visi sauļojas! Šajā gadā savējiem viss praktiski sagatavots.
    Ja padomā kāda īpaša dāvana, ko netaisu pati, meistaram savu vēlmi piesaku jau oktobrī. Arī pati pasūtījumus pieņemu ne vēlāk par novembra vidu, jo pirms svētkiem laika un dāvaniņu vienmēr ir par maz un atrodas kāds, kas šajā jautājumā "jāglābj". :)

    AtbildētDzēst
  7. Man Ziemassvētki ir mīļākie svētki:) Laikam jau tāpēc par dāvanām sāku domāt uzreiz pēs tam, kad visi ir apdāvināti jau iepriekšējos Z-svētkos. Bet tāda nopietnāka gatavošanās sākas vasaras vidū. Šobrīd jau arī sāk tapt pirmās dāvaniņas(vēlāk kaut kad atrādīšu savā blogā). Tāpēc domāju, ka šis patiesībā ir pēdējais laik domāt par dāvanām, jo jau pavisam drīz sāksies vispasaules ''dāvanu drudzis''.

    P.S. Pamanīju lapas malā Z-svētku dienu skaitītāju:) Būs man arī blogā jāieliek...

    AtbildētDzēst
  8. 92 dienas ir par vēlu. vismaz manā skatījumā :D
    es jau laikam nepaspēšu visu iecerēto dabūt gatavu :)

    AtbildētDzēst
  9. Es arī ikurāt kā sāku domāt par Zsv dāvanām. Gandrīz vienmēr ar septembra iestāšanos galvā sāk rosīties idejas, kuras pamazām realizēju.
    Nav par ātru!

    AtbildētDzēst
  10. Ak:)
    Ziemassvētki:) Domās paralēli ir..darbību nekādu. Ja protams neskaita darbu.
    Bet Jūs domājat par to -kurš šogad patiesi ir pelnījis kaut ko īpašu, bet kurš ne?:) vai visi visu nopelna:) un visiem dāvanas?

    AtbildētDzēst
  11. Izskatās, ka mēs visas kādā pakāpē par Ziemassvētku dāvanām esam jau domājušas:)

    Madara, nebiedē mani :) es vēl naivi ceru visu iecerēto paspēt:)

    ...ar cieņu un smaidu,.. nu mūsu pieeja ir tāda, ka visi ir pelnījuši kaut ko. Ja nu vienīgi tiešām tiek sastrādāts kaut kas katastrofāls un cilvēci apdraudošs, tad varētu prieki izpalikt. Šādu precedentu vēl nav bijis, tā ka dāvanas būs, cerams:)

    Zkss - jā, septembris šķiet tāds piemērots laiks sākt tādus vidēja lieluma Ziemssvētku projektiņus:)

    zaļā pandiņmeitene - es ilgi meklēju to Ziemassvētku tikerīti. Ja tev izdodas atrast ko latvju mēlē, uzšvilp, labi?:)

    SiStro - vow, cepuri nost tavai organizētībai. Jūlijā jau? Un lielākā daļa jau sagatavota/sagādāta?

    SiStro - tiem mazajiem radiņiem jau vispatīkamāk ko pašai gatavot, vai ne?:)

    ogumeitene - eh, šitāds scenārijs man arī ir pazīstams:) Šogad gan ceru ko laicīgāk sagādāt, lai pēdējo nedēļu varu izbaudīt piparkūkas cepot

    Pai! - loterija! Tā gan ir feina ideja! Paldies!

    dace, Aija, Žē - nu tagad tik jāķeras pie ideju/plānu realizācijas, vai ne:)?

    AtbildētDzēst