18 komentāri
  1. uh! piedzīvojumiem bagāti. Sveiciens kāzu jubilejā un lai meitiņai viegls pēcperiods!

    AtbildētDzēst
  2. Ak, vai, bērnu kaites vienmēr ir nepatīkami un bēdīgi, bet labi ir tad, ja izdodas to kaiti pareizi diagnosticēt! Lai laba veseļošanās meitiņai un lai mierīgs prāts vecākiem!

    AtbildētDzēst
  3. ...sveicieniņi kāzu jubilejā... un raibi gan jums izgāja...mums vienīgā reize, kad bijām uz operāciju galda slimnīcā, bija, kad Klāvs bija pusotru gadu vecs... viņam virs uzacs plastiskās operācijas ārsts šuva rētu virs uzacs... toreiz biju kopā ar viņu pat anestēzijas laikā... tad gan telpa bija jāatstāj... no anestēzijas gan viņu pamodināt bija grūti... sākām satraukties... bet, kad pamodās, tad arī ātri atkopās un vakarā jau varējām braukt mājās...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā sajūta, kad redzi, ka Tavs bērns vēl nav īsti attapies un atgriezies no narkozes man ir pazīstama. Pabriesmīgi...ceru, ka ne Tev, ne man, ne arī citām mammām nekas tāds nav jāpiedzīvo.

      Dzēst
  4. Sveicieni Kāzu Jubilejā! Bet vēl lielāki laba vēlējumi - lai dzīst un sadzīst.. un vesela mazā Čiepa!!!

    AtbildētDzēst
  5. OMG!!!
    Lielajai māsai gan jau ar bija baigais kreņķis par mazo māsu? Tagad droši vien tāds baigais saudzīgais periods? Vispār traki ar trūcēm. Un kur tādas rodas?

    Pie tā garduma es arī apsmējos :D, bet nu vismaz garša neatbilst nosaukumam, ne?:D

    Baigi patīk baltā porcelāna kafē krūziņa....

    Apsveiciens lielajā dienā! Es vienmēr štukoju, kas ir svarīgāka-kāzu diena vai satikšanās diena(ja ir tāda viena konkrēta). Man vienmēr svarīgāka satikšanās diena..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Gluži manas domas! :D Tāpēc es kāzu dienu ieplānoju piektajā iepazīšanās gadadienā, lai nav divi datumi jāpatur atmiņā. (sliņķe un aizmārša)

      Dzēst
  6. Ārprāts!!!!! Nu lai bērns turas. Daudz jauku bilžu, daudz labu notikumu šai ierakstā, bet bērnu veselības problēmas apēno visu.


    Kas ir tas ēdiens ar rozā maliņu un tādām kā magonēm baltā masā? (pirmajā bildē blakus arbūzam)

    AtbildētDzēst
  7. Apsveicieni Kāzu jubilejā!
    Un Veseļojaties!

    AtbildētDzēst
  8. Sveicieni Kāzu gadadienā! un lai veselība atgriežas pēc iespējas ātrāk

    AtbildētDzēst
  9. Paldies jums visām par jaukajiem vārdiem! Nu jau pamazām iet uz labo pusi, tikai daktera rīkojumu "kustēties rāmi lēnām" ir visai grūti ieskaidrot manai aktīvajai divgadniecei...

    AtbildētDzēst
  10. Sveicieni Jums jubilejā & veseļojaties! :) Man ar tāpat kā Diānai interesē kas ir tas, kas redzams pirmajā bildē - tā kā uz arbūza maliņas, bet kaut kas balts ar magonēm?

    AtbildētDzēst
  11. Oi, piedodiet meitenes, ka neatbildēju uz dienas jautajumu - tas ir "dragon fruit" auglis. Nezinu, kā pat īsti to latviešu mēlē dēvēt.

    Zkss - mūsu ģimenē ta ir iedzimta lieta, laikam. Izrādās, ka arī manam cienītajam ir operēta trūce. Arī man šī ļieta ir pazīstama. Laikam esam piedzimuši ar tādiem švakiem vēderiem:(

    AtbildētDzēst
  12. Ātru atlabšanu maajai ogai! Nu gan jums raibi gājis!
    Apsveicu ar kāzu jubīli! Kura jau ir pēc skaita? Kas tā par viesnīcu, kur atzīmējāt?
    Mēs dragon fruit tā arī saucam par pūķa augli. Bet nu izskats tam iespaidīgāks par garšu. :)
    Dace O

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kāds prieks Tevi te redzēt, Dace O!:):) Nu tad mēs arī tā sauksim to par pūķa augli:)Garša man arī nav īpaši saprotama... Viesnīca - mūsu vietējais InterContinental, un nosvinējām 11.kāzu jubili. Eh, kā tas laiks skrien...

      Dzēst
    2. Tā jau man gribējās minēt. Jūsu InterContinental ir dikti populārs nedēļas nogales galapunkts "mūsējiem". Tikai tās labākās atsauksmes esmu dzirdējusi!

      Dzēst