7 komentāri
  1. Žēl no tadām mašīnam atvadīties... man skumīgi bija, kad uz nedēļu savu mašīnu DUB lidostā atstāju, kamēr uz LV aizlidoju... paņēmu mašīnu no draugiem tur un bija sajūta, ka uz grīdas apsēžos :D

    Patika man par to Brīvības Zirgu, labais... man bērni ar reizēm latviski tādus brīnumus izsaka, ka jāņem rokā zīmulis un ātri vien jāpieraksta...

    Tev nu gan bija jauka šujmašīnu kolekcija... nav žēl atvadīties???

    un lai jums Dieva Svētība jaunajā dzīvē, gaidīsim ziņas

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No mašīnām bija žēl atvadīties, tas tiesa, bet tagad jau sākam skatīties, ko un kā varētu iegādāties Džakartā - kas ir piemērots turienes braukšanas apstākļiem un mentalitātei.Un ar šujmašīnām sapratu, ka visas līdzi nepaņemšu, tāpēc divu dažādu funkciju pildošu mašīnu vietā iegādājos vienu, kas (vismaz pēc idejas:) pilda abas funkcijas. Var jau būt, ka nožēlošu, bet nu cerams, ka viss aizies kā smērēts.

      Dzēst
  2. Sasmēju par brīvības zirgu. Man pat acu priekšā nozibēja saimnieks, kaut zirgu Lielvārdes pusē daudz... bet Daugavas tuvums izslēdza lielāko daļu no iespējamajiem kandidātiem :) Tās mantas... es esmu tā ieaugusi mantās, ka nesaprotu, kā lai izkrāmē vienu istabu, lai varētu pārlīmēt tapetes :D tagad nokaunos un ķeros pie cerības, ka ja citi spēj mainīt valsti, nevarētu būt tik traki pārcelties uz blakus istabu...hihihi.
    Veiksmes pārmaiņu procesā!
    Un paldies par jauniem seriālu nosaukumiem!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas zirgs ar visu mietiņu un saimnieku bija tā Daugavai tuvāk, cik nu es atceros:) Un par to ieaugšanu mantās - man tagad katra diena, mantas pamazām šķirojot, kā pliķis sejā un nesmuks atgādinājums par manu žurkas dabu. Ceru, ka no tā visa kaut ko likšu aiz auss, un nākotnē tik traki nekrāšu mantību:)
      Seriāli labi. Lai arī Tev iet pie sirds!

      Dzēst
  3. Stāsts par Brīvības zirgu - super! Es arī smējos (citiem traucējot skatīties hokeju:)). Ne tikai sižets labs, bet arī Tavs rakstīšanas talants izbaudāms visā pilnībā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, paldies:) Un cik saprotu, tad hokejs patreiz LV rullē!

      Dzēst
  4. Kolosāli. Lasu un brīnos - jauna dzīve, jauna vide, jauna valsts. Atkal eksotiku varēšu baudīt Tavā blogā. Bet par mantu šķirošanu, kā spēsi visu sašķirot un no daudz kā atvadīties? Tāpēc brīnos. Es pēc dabas ar pamatīgs žurkulēns, man būtu žēl no vismazākā nieka šķirites. :)

    AtbildētDzēst