7 komentāri
  1. wow skaista soma...... man ljoti ljoti vajag taadu aci..liidziigu tadu...izsuts ar masinu ja.... man galigi nesaprotami, bet bus japainteresejas...tiesi ko mekleju tnx

    AtbildētDzēst
  2. wow apskatiju blogu superpievienoju savai listei... tik ljoti daudz tomer rokdarbu blogi bet shis ir ipašs ļoti ļoti patīk

    AtbildētDzēst
  3. Skaista soma! Tā dāma un acs - liek domāt, ka soma ar noslēpumu! :)
    Es arī gribu savu 'stūrīti', savādāk visi dzīvokļa stūri jau piekrauti un nosiltināti. :)

    AtbildētDzēst
  4. Tas spraudnis...pirmajā reize, kad tādu ieraudzīju parādāmies sava datora ekrānā, nobijos...man nebija skaidrs, kas tas tāds un kur kas avarējis :D
    Tašiņa ļoti smua

    AtbildētDzēst
  5. Ai, man arī patīk latviskot svešvārdus! =) Spraudnis ir labais! Gluži kā izlecošais pēkšlodziņš vai zibatmiņa. =)))
    Soma ļoti glīta. Un skat, kādam pat ir speciālā mašīna izšūšanai...
    Es arī sapņoju par savu studiju. Ar plauktiem dziju kastēm, auduma gabaliem un šujmašīnu, kuru nav katru reizi pēc lietošanas atkal jāstūķē kastē un jāliek skapī. Tītavām, kuras var palikt pieskrūvētas pie galda un tamlīdzīgām lietām. Un jā, daudz gaismas un mīksts zvilnis ir neiztrūkstoši aksesuāri. =)

    AtbildētDzēst
  6. mans sapnis ir sava atsevišķa telpa - istaba ar daudz plauktiem, nevis virtuvdes galds. mēs līdzīgi kā jūs - ēdam pa kaktiem vai viesistabā uz dīvāna, jo es ''dzīvoju'' uz virtuves galda. :)
    soma super! es īsti nesapratu par to izšūto somas pamatu - tur ne jau ar roku tai šujenei vislaik virzienu maini - viņa pati dragā uz visām pusēm, ja?

    AtbildētDzēst
  7. ja mazam vampīrēnam ir tāda māmiņa, kura tik čakli rokdarbojas, tad soma, PROTAMS, ka ir vajadzīga - izšuvumi burvīgi, ļoti piemēroti somas funkcijai :)
    Par to stūrīti sev... nekārdini, uzplēš brūces par nepiepildāmiem sapņiem... Baidos, ja man būtu tāds stūrītis, es tajā dzīvotu un vairs neparādītos citās telpās :)))

    AtbildētDzēst