18 komentāri
  1. Super noskaņu esat radījuši!:))
    Un Sarkangalvīte tik mīlīga un jauka!!!

    AtbildētDzēst
  2. Kārtīgi piestrādāts pie svētkiem! Malači,nu viss pa smuko!Mani kā mafinu cepēju uzrunāja tā panna ar svecītēm.

    AtbildētDzēst
  3. te jau kārtīgi pastrādāts, ka prieks bija to visu aplūkto. un sarkjangalvīte ar četrkājaino vienkārši super :D

    AtbildētDzēst
  4. Cik ārprātīgi forši!!!!!!!!!!!!!!! Noskatīšos, ieseivošu kaut kur bukmārkos un nākamgad paskatīšos, man arī sāk patikt šie svētki. "Vecmāmiņ, vai tev niez mugura?" Satriecoši.

    AtbildētDzēst
  5. nu tā vecmāmiņa ar niezošo muguru ir super feina :))) smaids plecu platumā par to bildi un tekstu.
    Sarkangalvīte ne pa jokam iedzīvojusies lomā :), kaut kas man šajos svētkos riebj, bet līdzīgi kā Diānai arī pamazām sāk ieinteresēt - šodien lielais bērns pirmo reizi savā 10-gadnieka mūžā gāja sirojumos pa Teikas privātmājām un kā pa brīnumu atgriezās ar milzīgu našķu tūtu :) Izrādās, ka te Latvijā arī svin šos svētkus...

    AtbildētDzēst
  6. Es ar pirmo reizi ar saviem bērniem gāju saldumus lūkoties, jo redz pagājušogad esmu apsolījusi ka šogad jau drīkstēs iet. Mēs jau tik gājām uz tām mājām kur svin šos svētkus, nu vismaz dod našķus. Bērni lielā sajūsmā. Mani iepriecināja mana mazākā bērna teikums, kad viņai jau bija tie saldumi par daudz. Kad viņai pajautāja, tu saldumus gribi, viņa pakratīja ar galvu un teica - es gribu ūdeni. Vispār jau jautra mums sanāca tā spokošanās, Izdziedājāmies, ēdām ābolus un ķirbjus(svaigus) jo ne visur deva saldumus, kas ir pozitīvi.

    AtbildētDzēst
  7. Inese, paldies:) Mēģinājām radīt kaut ko savai sapratnei un uzskatiem pieņemamu,jo tā pārlieku lielā mošķošanās man arī neiet pie sirds. Sarkangalvīte pēc šodienas pasākuma guļ kā pļauta:)

    Ilze - nemaz tā nebija domāts, bet kaut kā pamazām savācās, gan idejas, gan arī paši atribūti. Jā, un pannai tagad ir jauna dzīve sveču turētājas statusā:)

    Madara - paldies par komplimentiem:)Sarkangalvīte spiegdama skrēja pakaļ tam nabaga kaķim. Kaķis beigās jau saprata, ka labi nebūs, un aizmuka ņaudēdams:)

    Diāna - es domāju, ka tur jau pats var atlasīt, kas ir pieņemams, kas ne, un padarīt šo svinamdienu sev tīkamu:) Tev jau arī šogad ķirbis ir sanācis uz goda!

    Inese - es jau arī tā pamazām sāku "atvērties" šiem svētkiem. Un tas viss caur manas lielās meitas prizmu. Mēs ieturam tādu sava veida naivisma stilu šajā jautājumā - bez pārāk lielas mošķošanās.

    AtbildētDzēst
  8. spaariite - jā, ir vērts iepriekš noskaidrot, kur vispār šos svētkus svin. Mums jau te ir ieviesusies šāda tradīcija - tās ģimenes, kuras svin, pie savas mājas durvīm pieliek izgrieztu ķirbja bildi, un noteiktā laika posmā ieslēdz priekšnamā gaismu. Ir ļoti daudz ģimenu, kuras Helovīnu neatzīmē, jo mums te ir samiksējušās dažādas reliģijas un kultūras.
    Ķirbis kā našķis - tā ir varen feina ideja:)
    Nosmējos par to "es gribu ūdeni". Man arī šodien nācās pāris izslāpušus našķu medniekus ar ūdeni padzirdīt:)

    AtbildētDzēst
  9. Interesanti bija palasīties un paskatīties, bet desmitnieku dodu mazajai Sarkangalvītei!

    AtbildētDzēst
  10. Vecmāmiņ, vai tev niez mugura? - :D Ai, cik labs!

    Man ļoooti patīk radītā noskaņa (kapakmeņi wow!!!) un stāsts kopumā! Tiešām forši!

    AtbildētDzēst
  11. Fantastiski jauka Sarkangalvīte! :))))) Un ķirbīšu dienas noskaņa Tavā mājā feina! Tāda, lai bērniem un pašiem prieks, bet naktī - lai slikti sapņi nerādās! :))

    AtbildētDzēst
  12. Par to vecmāmiņu ar niezošo muguru un sarkangalvīti atsevišķa uzslava!Vienkārši super! Ļoti skaisti un pārdomāti un izskatās, ka pa jautro!Ceru, ka arī mūsu bērni šos svētkus drīz mācēs svinēt.Valstīs, kur tas ir jau notiek sen, liekas pasākums ir skaists!

    AtbildētDzēst
  13. Viss ir TIIIKKK helovīniski un ārkārtīgi feini! sarkangalvīte, appūstās pakas, kaķis :D, svecīšu paliknītis, spokkoks, ķirbji!!!!

    AtbildētDzēst
  14. Bet man ir skaidrs, ka Visur pasaulē laikam aug ķirbji:) Bet patiesi, ja vien bērniem tas sagādā prieku - tad jāsvin:) lai kā to visu nosauktu.. Un Jūs Tur patiesi esat svinējuši..:) Ziemassvētkos jādekorē tak būs dubulti:)
    Un Sarkangalvītes kostīms patīk!!! ļoti!

    AtbildētDzēst
  15. Kādi jauki smaidīgi ķirbīši! Un Sarkangalvīte burvīga!!

    AtbildētDzēst
  16. Cik skaisti svētki Jums sanāca :)

    AtbildētDzēst