9 komentāri
  1. Ļoti smuki riņķīši! Man arī tādus gribas... Tu tos ar to smalko izšujamo mašīnu, vai ne? Ar parasto šujmašīnu vulgaris noteikti tik smuki nesanāks. Bet nu, vienalga pie izdevības pamēģināšu. Paldies par ideju! =)

    AtbildētDzēst
  2. Vai, cik mīļi bērniņš aizmidzis! Īsta idille! :)

    Es esmu mēģinājusi uz parastās šujmašīnas ar izšūšanas ''ķepiņu''... ārprāts, kā jāpiešaujas. Liekas, ka tas šuvums pats skrien, kur ienāk prātā, patiešām jāpatrenējas.

    Tev ļoti labi sanācis!

    AtbildētDzēst
  3. cik forsi tas mazulis gulj....oiiiii... un ja gatavo zsv lietinas pats tad nedomaaju ka oktobra beigas ir par aatru.... man parasti ir tik chiekuri ko salasiit :) bet par egli runajot - arii ir maksligaa, jo man zheel taadu skaistu izgreznotu peec sveetkiem izmest miskastee.... beeeet... izraadaas darza ir eglite, tad nu shogad to izuskosu un bez maksligas iztiksim.....

    AtbildētDzēst
  4. Tavam izšuvumam ļoti skaists olīšu efekts - ar Zsv gan neasociējas, bet ar skaistu jūras piekrasti gan :)))
    Mana meitiņa arī čuč ar īkšķīti mutē - tik mīļi :)))

    AtbildētDzēst
  5. ai cik mīļa čuču bilde :)))
    zābaciņš pa feino. tād ainteresanta forma :)

    AtbildētDzēst
  6. Plastmasas egles nav zaļākas, jo tajās iziet vairāk enerģijas ražojot nekā ja tu katru gadu pirksi īstu egli.

    AtbildētDzēst
  7. Guna - paldies par komplimentiem maniem riņķīšiem:) Un tie IR ŠŪTI AR PARASTO šujmašīnu!

    Aija - ir, kā tu saki. Šujmašīna skrien kā traka, tāpēc jau no tām slaidajām līnijām uzreiz atteicos. Ar riņķiem tur var iet žvīgu žāgu, un defektus var pieskaitīt pie efektiem:) Bet jātrenējas ir noteikti:)

    peek-a-boo - tas ir dikti feini, ka ir pašiem sava piemājas egle. Man tas pagaidām ir neaizsniedzams sapnis šajos platuma grādos:)

    Inese - es laikam tīri neapzināti kaut ko no ilgām pēc Baltijas jūras esmu šajā rakstā iepinusi. Jā, un tie mazie īkšķīši ir aizkustinoši:)

    Madara - gribējās šoreiz pamēģināt kaut ko nedaudz savādāku, ne tik tradicionālu formas ziņā.

    Dace - o, jā, es to ļoti labi saprotu. Es gan ar "nezaļo" biju domājusi pašu dzīvo egļu nociršanu kaut kur, nezinu kur - laikam kaut kur Eiropā, un tad to garo ceļu transportējot uz tuksnesi, un beigās mēslainē izmešanu:( Man jau dikti patiktos peek-a-boo variants - mūžzaļa egle pašam savā dārzā!

    AtbildētDzēst
  8. jā, es ar tevi saprotu... es jau zviedrijā taupu egles, nepērku! ;)

    AtbildētDzēst
  9. Bērniem fantastiska spēja aizmigt visur, ja miega pele atnākusi! :))) Izskatās gan, ka miegs pievarējis vēl vienu otru mazās kompanjonu!
    Jauks dāvanu zābaciņš! :))) Tu ar vienkāršu elektrisko šujmašīnu, ne izšūšanas, šo izšuvumu dabūji gatavu? Tev laikam liels treniņš! Jo izskatās skaisti:)))) Kādreiz mācījos izšūt ar kājminamo šujmašīnu un tas nebūt nebija vienkārši, it sevišķi sākumā:D

    AtbildētDzēst