10 komentāri
  1. Skaistas tās zeķes! Un mēs (rokdarbnieces) jau esam tādas - ja ko vajag, tad, lai vai kas, būs gatavs! Un tavējie to zina! :)

    Sveicieni kāzu jubilejā! Tādu vēl daudz, daudz atzīmēt! :)

    AtbildētDzēst
  2. Jā,Ziemassvētki patiess nav aiz kalniem!Cik jauki esi jau pastrādājusi!Un tās micītes vīna pudelēm -tik feinas!
    Un protams lieli sveicieni apaļajā jubilejā!!!:))

    AtbildētDzēst
  3. Sveicieni jubilejā! :) Oi, kāda Zsv noskaņa iezagās... Taisni nedaudz noskaņojums uzlabojās :) Bērns slims, temperatūra 39 un pāri, tādēļ tā saku. Paldies, Ilze! :)

    AtbildētDzēst
  4. Sveiciens skaistajos svētkos! :))) Un, lai pēc desmit gadiem, Tu atkal vēlētos daudz skaistu desmitgažu priekšā! :)))
    Zeķes feinas, tiešām tāda Ziemassvētku noskaņa pārņem skatoties kā Tu darbojies! :))) Un Tavējie jau Tevi labi pazīst! Ja ne viņi, gan Tu pati ko līdzīgu tirdziņam izdomātu...

    AtbildētDzēst
  5. aii, man arī šķiet, ka tas Z-svētku dienu skaitītājs ir kaut kur nedaudz pārskaitījies :D
    Izlasot rakstu, manī uzjundīja ļoooti jauka Ziemassvētku sajūta. Paldies par to! :)

    Protams, daudz, daudz laimes kāzu jubilejā!

    AtbildētDzēst
  6. Priekā! Laulību gadadiena vienmēr ir tādi forši svētki.

    AtbildētDzēst
  7. Tavas zeķes un Ziemassvētku skaitītājs tiešām liek aizdomāties cik ļoti tuvu jau Ziemassvētki. P.S.Zeķes Tev tik meistarīgas, ka ģimenei taisnība - jādodas uz tirdziņu! :)

    AtbildētDzēst
  8. sveicieni jubilejā. Zsv zeķes pa pirmo. :)))

    AtbildētDzēst
  9. Paldies jums visām par zeķu komplimentiem jeb komplimentiem zeķēm, un arī par jaukajiem vēlējumiem kāzatzīmējamās dienas sakarā!!!

    Aija - lai Tava atvasīte veseļojas:)Izskatās, ka vīrusu laiks ir tieši tagad, neatkarīgi no ģeogrāfiskās dislokācijas vietas. Arī pie mums te briest slimošana:(

    AtbildētDzēst
  10. Lai Jums vēl daudz skaistu jubileju apaļu un ne tik apaļu, bet visas saticībā un veselībā!Ziemassvētki tuvojas nu ļoti strauji, bet izskatās, ka Tu visu pagūsi!Zeķes burvīgas, bet man īpaši patika vīna pudeles dekors!

    AtbildētDzēst