14 komentāri
  1. skaisti. lsaeu un siekalojos cik jums tur silti, kamēr es villenēs dzīvoklī salstu un aiz loga riktīgs slapjdraņķis :)
    mana mamma eglītes vasarā ieliek dobes vidū un apsēj apkārt puķuzirņus. tiem ir kur vīties un augt. un eglīte atkal jaunā "mētelītī";)

    AtbildētDzēst
  2. Madara - es laikam esmu jocīga, bet labprāt izbaudītu kaut vai to pašu slapjdraņki, jo man tomēr pietrūkst tās gadalaiku maiņas. Bija jau arī pie mums palicis nedaudz vēsāks, bet par īstu ziemu jau te nevar runāt:) O, ideja par kāda vīteņauga sakrustošanu ar eglīti ir baigi laba - paldies!

    AtbildētDzēst
  3. Jaa, es arii tieshi kaa Madara gribeju ieteikt pukuzirnus egliitei! Mans vecaisteevs taa dara.
    Jauku un radoshu 2012! :)
    Ieva

    AtbildētDzēst
  4. Tomēr tā paciņa nonāca pie tevis! Uh! Varu tikai atviegloti nopūsties.:) Es jau domāju, ka būs noklīdusi, kā nekā vairāk par mēnesi ceļoja.
    Prieks, ka tev prieks.:)

    AtbildētDzēst
  5. Nu pasaki ka tavs vīrs to skrūvīti atrada!!
    Vienu ideju koku reciklēšanai redzēju nesen šeit: http://www.365slojd.se/?p=11793
    Saņemt Latvijas saldumus gan ir eksotika! Foršas dāvaniņas tev rūķi pagādājuši!

    AtbildētDzēst
  6. Oi oi, tās trepes, trepes... Ieraudzīju punīnu, uzreiz atcerējos sava puikas punu-tāds pat milzīgs-man sāpēja vairāk skatoties uz to, nekā viņam pašam:)
    Dace dikti foršu linku iemeta-daudzas labas idejas!
    Skaisti, ja ir silti. Galvenais, lai nav mitrums liels. Es gan neteikšu, ka mūsu slapjdraņķi man patīk, jau kopš novembra esmu sailgojusies pēc kārtīga sniega un ziemas-gribu tādu kā pagājšgad. Bet jums tur vismaz daudz drēbes nevajag, par zābakiem nerunājot...
    Ar to pastu tik tiešām ir nedienas-zinu, ka vairākiem paciņas pazuda, man tai skaitā-ceļo kaut kur jau no novembra beigām(no UK).
    Burvīga kaklarota no Irēnas(aizlikts aiz auss;)) un Helas kartiņa arīdzan apbrīnas vērta-mēnestiņš stilīgs, kā vienmēr caur mākoņiem:)
    Kā Tava roka?

    AtbildētDzēst
  7. Prieks, ka atgriezies!Ceru, ka jūties labāk!(roka vesela?)Ļoti skaistas dāvanas!Un , jā, puns sāp mammām ļoti!

    AtbildētDzēst
  8. Uff, tiešam cik jauki, ka Pasts tomēr strādā, citādi jau sāku bažīties :) Nu es tomēr labāk izvēlētos +20 slapjdraņķa vietā :):) (ja vien būtu izvēle!)

    AtbildētDzēst
  9. Un , jā krellītes tamborē ar ļoti smalku tamboradatu.

    AtbildētDzēst
  10. Es domāju, gan, ka tā ir super sajūta saņemt dāvaniņu no mājām!!!
    Oi, es arī gribu vai nu sniegu vai pavasari...

    AtbildētDzēst
  11. aggie - tie 20 plusā patiešām ir jauki, bet kaut zemapziņā jau gatavojos tai sutoņai, kas te drīzumā iestāsies - bēēē...

    Ieva - paldies:) Puķuzirņu man nav, bet te ir šādi tādi karstumcietīgi vīteņaugi, kurus es varētu izmantot šim nolūkam.

    Hela - jā, sanāca vairāk nekā mēnesis, bet nu es te ne par ko nebrīnos. Viss te tādā lēnā tempā notiek, un ja vēl kādas brīvdienas pa vidu, tas viso procesi apstājas uz kādu laiku

    Dace - jā, skrūvīti atradām:)Un Tu jau noteiki zini, kāda ir tā sajūta, saņemot dāvanas no LV:) Paldies par linkiem;)

    zkss - jep, riktīgs sniegs jau nu noteikti ir patīkamāks par slapjdraņķi. Un par tām pasta nedienām no Lielbritānijas es jau lasīju internetā, un redzēju Panorāmā tiešraidē internetā. Pilnīgi vai apraudājos, iedomājoties - kā cilvēki gaidīja šos sūtījumus...eh, kur pasaulē var būt tādi cūķi, kas tur šitā visu izvandīja:(

    Roka jau gandriz darba ierindā, paldies:)

    Biene - mana klusēšana bija arī daļēji saistīta ar rokas veseļošanu, jo arī algotajā darbā man ir daudz ar rokām jādarbojas, tad nu blogošanai vairs neatlika enerģijas...bet nu ir daudz, daudz labāk!

    Irēna - jā , viss ir beidzies labi! Paldies! Un slapjdraņki es varētu tīri labi pieciest labu draugu kompānijā ar karstvīnu vai kūpošu tējas tasi rokā:)

    Īva - ir, ir varen jauka sajūta! Un gan jau drīz nāks pavasaris, vai arī varbūt tomēr beidzot riktīgi uzsnigs, ko?:)

    AtbildētDzēst
  12. vēl viens eglītes mūža paildzinātājs, tai pašā blogā: http://www.365slojd.se/?p=11967

    AtbildētDzēst
  13. O, paldies, Dace! Jāsāk tik būs zāģēt un slīpēt ar smilšpapīru:)

    AtbildētDzēst