6 komentāri
  1. Tā gan ir laba lieta, izskatās gan sarežģīti bez gala ,bet tas jau laikam laika jautājums!!! Lai veicās :)

    AtbildētDzēst
  2. Man ļoti patika viss ieraksts, jo sevišķi bildes! Par atsvariņiem esmu šokā, nedomāju, ka tas viss ir tik dīvaini - ja jau mašīna, tad mašīna! Kāda vēl ķimerēšanās ar svariem un atsvariem?
    Pankūka izskatās smalki, un teksti par plīti nāk tieši laikā, man uz plīts vārās dārzeņi un mizas vistu barošanai, sen bija laiks iet un nogriezt gāzi.

    AtbildētDzēst
  3. Ui, adīšana ar adāmmašīnu man liekas ķīnas ābece.. jo sevišķi tāpēc, kad gāju šūšanas kursos - mums blakus telpā notika mašīnadīšanas nodarbības un tad nu no tām pāris reizēm, ko tur ielūkojos secināju, ka ir tiešām sarežģīti - visi tie mazie āķīši un ķeksīši.. apbrīnoju, ka Tu pašmācības ceļā mēģini tam izburties cauri. :)

    AtbildētDzēst
  4. Kristīne - ceru, ka Tev ir taisnība, un šīs mākslas apguve ir tikai laika jautājums:) Man jau vairs atpakaļceļa nav - tagad tik jāmācās, jāmācās un vēlreiz jāmācās:)

    Diāna - Paldies:)Jā, es ari nezināju, ka tur tik daudz dažādu papildierīču vajadzīgs.Izrādās arī karietes (tas daikts ar rokturi, ko slidina adījumam pāri), arī esot dažādas - rakstainam auduma cita, mežģīņrakstam vēl savādāka...

    andrasballe - mjāāā, man arī noderētu kursi dzīvajā, bet nu pagaidām mēģināšu jau arī pamācīties internetā kaut ko no Osinka.ru meitenēm - tur jau pašu velnu var atrast:)

    AtbildētDzēst
  5. Tavi apraksti par adīšanu ar jauno mašīnu feini!:)) Nekad ar šādu "zvēru" neesmu saskārusies, tāpēc apbrīnoju Tevi, Tavu spēju ķerties klāt tik droši un veiksmīgi šai jomai pašmācības ceļā!
    Cepure forša, izskatās, ka modelītei patīk!:)) Cepurīte taču arī Tevis darināta?

    AtbildētDzēst
  6. Ai, cik jauki, ka Tu tā esi pieķērusies un Tev sanāk...Mana jaunkundze nu gan nelaiž vēl mani iemēģināt šo sarežģīto sapni!Lai ir laiks un iedvesma!Un kleitiņa būs feina!

    AtbildētDzēst