11 komentāri
  1. Jā, šorīt no rīta BBC ziņās izdzirdēju, un ziņa šķita aizskaram arī mani - jo tieši caur tavu blogu iepazinu šo pilsētu. Uzreiz ienāca prātā - cerams, ka tava ģimene bija labi tālu no šī veikala.
    Prieks dzirēt, ka jums viss kārtībā.

    Taču ziņa ir šausminoša jebkurā gadījumā.

    AtbildētDzēst
  2. Es arī lasīju ziņas un tieši iedomājos par Tavu ģimeni. Patīkami dzirdēt, ka Jums viss ir kārtībā. Sirds sažņaudzas un asaras acīs sariešas, iedomājoties par cietušo ģimenēm, par bērniņiem...

    AtbildētDzēst
  3. Ai...:(
    Neierakstītu Tu te, nemaz nezinātu, kas pasaulē notiek....
    Labi, ka Jums viss labi!!!

    AtbildētDzēst
  4. Zinjas nelasu ne par vienu valsti, tad nu tavskeraksts satricinaja ari manu muuri. Liidzjuutibas. Trakas lietas notiek pasaulee :(

    AtbildētDzēst
  5. Vispār cenšos sliktās ziņa žigli laist gar ausīm un neiedziļināties, jo citādi sažņaudzas sirds. Bet, ja tas notiek tik tuvu, kā jūsu gadījumā, nevar pilnībā distancēties. Turieties!

    AtbildētDzēst
  6. Ļoti gaidīju Tavu ziņu šeit, kopš vakar izlasīju par notikušo. Labi zināt, ka jums viss labi!
    Dzīve ir tik neparedzama un trausla, mums atliek tikai līdzi just.

    AtbildētDzēst
  7. Biju palaidusi garām tādu ziņu, ļoti žēl ģimeņu, kurām nepaveicās:(Tiešām, paldies Dievam, ka ar Tevi un Tavējiem viss ir labi!

    AtbildētDzēst
  8. Tikko uzzināju par notikušo...
    Varu tikai iedomāties, cik satriekta jūties, jo arī man sirds salecās... Kopš raksti savu blogu, Katara vairs nav tikai vieta uz kartes.
    Neizsakāms atvieglojums, ka jums viss kārtībā un klusa līdzi jušana pārējiem...

    AtbildētDzēst
  9. kopš nelasu ziņas, jūtos stipri labāk, bet tai pat laikā ir labi, ja kāds norāda arī uz tādām lietām, lai neaizmirstos, kādā pasaulē tomēr dzīvojam :(((
    Sargiet sevi un cik nu iespējams arī pārējos!

    AtbildētDzēst
  10. Briesmu lietas notiek pasaulē... un mana sirds patiesi sažņaudzās, kad vakar izlasīju šo ziņu. Pirmā doma, protams, cerība, ka ar Tavu ģimeni viss kārtībā, jo Katara vairs nav tikai tāla austrumu valsts, tur ir daļiņa no Latvijas, no visiem mums. Veiksmīti!!!

    AtbildētDzēst