12 komentāri
  1. Nedaudz varbūt ne pa tēmu, bet neliels ierosinājums: salabot mazliet kreisajā pusē esošo izvēlni, kur ir šujmašīnu apraksti, tad uzspiežot uz attēla, saite novirza mani uz picasa albumu, bet gribētos tikt uz aprakstu lapiņu :) Vaina droši vien, tajā, ka apakšā ir slideshow, bet varbūt derīgāk nomainīt uz statisku bildi, bet viegli varētu tikt uz aprakstu lapiņu.

    Pati savu overloku aprakstīšu, kad būs laiks un būšu izmēģinājusi visus vīļu veidus. Šujmašīna man ir viena no tām, ko jau aprakstījusi kāda blogotāja :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par ieteikumu! Lapa vispār prasās pēc uzlabojumiem, tikai tagad jāizpīpē - ko un kā:) Drosi raksti arī par savu overloku. Katram lietotajam taču savs viedoklis.

      Dzēst
  2. Kas ir koverloks??? un ko tas ēd???

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā pati plakanšuves mašīna vien ir. Nu tā, ar kur T-krekliem un visādiem citādiem trikotāžas izstrādājumiem apakšmalas un piedurknes atšūtas. Ir tur arī ķēdītes dūriens un vēl citi, bet tas jau atkarīgs no koverloka modeļa.

      Dzēst
    2. Vai tad overloks nedara to pašu???

      Dzēst
    3. Tur jau tas joks, ka ne. Overloks apstrādā vīles, bet atliektu malu ta no augšas divās dūrienu rindās tas nevar nošūt:(

      Dzēst
    4. Šo komentāru ir noņēmis autors.

      Dzēst
  3. Es patiesībā joprojām esmu tev parādā aprakstu par šujmašīnu

    AtbildētDzēst
  4. vee, man nav overloka...(esmu no tiem, kuram neprasaas)...a bet šodien biju TAJĀ veicī...un siekalas notecināju, redzot daiļus audumus. Cenas mani aizbiedēja no bodes:D
    un tagad šaustu sevi, kāpēc nenopirku TO audumu!

    AtbildētDzēst
  5. Janome ir viens superīgs aparāts, kas ir gan kā overloks, gan kā plakanšuves mašīna, tik ķēpa visu pārslēdzot: diegus, adata.

    AtbildētDzēst