14 komentāri
  1. Varu iedomāties, kā tu staigāsi ar šo žaketīti - pāris metrus virs zemes, jo tu lidosi:)

    AtbildētDzēst
  2. spārni smuki. un tik ātri top (es ar saviem krustdūriena tempiem...) :)
    bet nu jā, dzīve citā zemē man šķiet būtu smags pārbaudījums. kaut kad tieši domāju - nez kādi vēji jūs aizpūta uz tik tālu zemi un cik ilgi plānojat tur dzīvot...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ar izšūšanas mašīnu viss notiek ātrāk, bet nu krustdūrieniem atkal savs foršais smeķis.
      Par tiem vējiem - tie bija Latvijas likumdošanas vēji, kas manam vīram, kā ārzemniekam, būtu vairāk nekā 60 % no viņa algas darba devējam atstājuši...Par plāniem - nu jau vairs ilgi ne, kāds pusotrs gads vēl gan ir plānots, bet kas tālāk, to gan nezinu.

      Dzēst
    2. Kur tad tik tālu zinàt?! Es pat mēnesi uz priekšu nezinu 8-)

      Dzēst
  3. Un alga nav tāda, lai samaksātu 3ajam bērnam skolu? :(

    Bet vispār es pēdējā laikā domāju, ka ir milzīga atšķirība starp tiem, kuri vnk 1x ir pārvākušies uz citu zemi un tiem,kas to dara ik pa laiciņam. Citas asinis, cits skats.

    Cits.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā kurā skolā, bet tur jau tas pievilkšanas faktors skolotājiem, ka skolu bērniem apmaksā - un parasti skolas ir labas. Tikai šoreiz jautājums, cik bērniem. Varētu jau maksāt no savas kabatas, bet tas nav izdevīgi.
      Nezinu, kāds ir manu asiņu saturs, bet nu patīk man šitā štelle:) Vismaz pagaidām, un mūsu variantā vēl jo vairāk, jo paši esam no dazādiem kontinentiem.Sava veida kompromisa variants.

      Dzēst
    2. Kàdas jums riņķī izskatās bērnu farewell ballītes?

      Dzēst
    3. Manai mazajai jaunkundzei vēl tādas nav bijušas, bet nu lielākās meitas draudzenes pirms aizbraukšanas rīko pidžāmballes ar nakšņošanu un kino. Kaut kā tā...

      Dzēst
    4. Man skjiet divaini organizet daudz agrak par aizbraukshanu, savukart isi pirms visa maja jau kastes. Taa nu es nesaprotu. Laikam bus jabut radoshai...

      Dzēst
    5. Pēdejā brīdī mums te neko neviens neorganizē, jo tad jau galva pilna ar pašu pārvākšanos. Ja mājas ballīte nav variants, tad stutē augšā kaut ko ārpus mājas.
      Vai jūs kaut kur pārvācaties?

      Dzēst
    6. pārvācamies, jā. varbūt tāpēc, ka meita iet vietējo dārziņā, kur tā nav pierasta lieta, izlēmu, ka citus bērnus pārāk agri nekacināsim. audzinātājas piekrita :) jo īpaši, ka nezinam vai ka un kad :)

      Dzēst
  4. Ak, šī sajūta, kad mīļi draugi aizbrauc, tik labi pazīstama.. Mūsu ciešā kompānija otrpus okeānam arī sāk lēnām izplēnēt - pa vienam palēnām dodas atpakaļ uz Latviju. Kas arī nav slikti.. bet tomēr skumji.

    AtbildētDzēst