7 komentāri
  1. Tiešām ieinteresēji ar filmas klipiem. Labprāt noskatītos!
    Mans pirmais kinoseansa apmeklējums notika tepat ciema kultūras namā, droši vien tās bija kādas multenes. Vēlāk, protams, arī indiešu filmas, Zorro, cilvēks bez galvas(tā bija padomju fantastika vai poļu filma?)
    Tad jau bija kinoteātri rajona pilsētā un Rīgā "Pionierī"(blakus viesnīcai Latvija bija taču tāds, vai ne?).
    Bet man ļoti spilgti palikusi atmiņā kāda kino afiša. Kad mācījos 1.klasē, man nācās paveseļoties sanatorijā Inčukalnā. No turienes mēs braucām uz Rīgas Zoo, un tur pie vārtiem bija kinoafiša "Maskava asarām netic". Tad es savā prātā visādi izdomājos par tām asarām, varbūt tāpēc atceros vēl tagad, ne tik daudz vizuāli, cik emocionāli.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā es tā varēju aizmirst par Pioniera esamību! Paldies, ka atgādināji. Tas arī ir no manas bērnības atmiņām. Un Zorro taču arī nevar aizmirst:)

      Dzēst
  2. Es laikam arī savu kino karjeru sāku ar Pioniera kinolektorijiem, tas vismaz ir pirmais, ko atceros. :) Meita pirmoreiz uz kino bija, kad viņai bija 3 gadi, arī bija ar mirdzošām acīm un lielā sajūsmā. Pēc tam esam vēl vairākas reizes bijušas, bet vairāk tomēr nopērkam vai izīrējam filmas un skatāmies TV... Mēs vispār daudz skatāmies TV.. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu mēs arī grēkojam vai izklaidējamies (atkarībā no viedokļa:) TV priekšā, bet nu tā īstā kinoteātra apmeklējuma sajūta tomēr stāv visam pāri! Domājām aizvest mazo meitu arī uz Nakti Muzejā, bet šķiet būs par biedējošu viņai. Lielā meita ar draudzenēm gan jau noskatījās, un viņia patika.

      Dzēst
  3. Mēs cenšamies vismaz reizi mēnesī vest mazos uz teātri, kino, pasākumiem, koncertiem. Pirmais kino apmeklējums maziem bija kopā uz "Vinnijs Pūks un Milzu Lempis". Markusam 3, maritai 5. Filma 1 st un 5 min bija tieši tik cik lai mazie izturētu un neapniktu. Pēc tam jau regulāri esam gājuši uz dažādām filmām, uzvedumiem. Šodien no dārziņa šie iet uz bibliotēku skatīties uzvedumu. Tāpēc maniem mazajiem domāju kultūras pietiekoši.
    Mani ar bērnībā mamma diezgan vadāja pa teātriem, kino, pasākumiem. Pēc tam vēl uz visām partijas sēdēm, politiskajiem mītiņiem un kongresu pasākumiem tiku vilkta līdzi. Nesūdzos par ģiemniskajiem pasākumiem ne tad, ne tagad :D

    AtbildētDzēst
  4. Manas pirmās atmiņas ir par Jelgavas kino kopā ar vecākiem un Luiju de Finesu :D Iespējams Cilvēku orķestri. Nu kādi 4-6 gadi man bija. Kaut kādu indiešu filmu, un tad mazliet vēlāk Vējiem līdzi. Vieslielākās šausmas uzdzen filma, uz kuru sarunājām iet kopā ar draudzeni, bet viņa neatnāca, un dabūju noskatīties viena pati...Kin-Dza-Dza.... :( džīzas..arī pieaugusi skatījos-nesapratu.
    Dēls pirmo reizi redzēja 3 gados Rīga Plaza Smūrfijus, arī ar popkornu :) Tikmēr lielais bērns iefanoja par One Directioniem filmā. Mjā, lielo bērnu apdalījām, 9 gados pirmo reizi skatījās Mamma Mia uz lielā ekrāna. Tagad viena no mīļākajām filmām :)

    AtbildētDzēst
  5. Forši tagad bērniem, tik daudz ko var uzzināt )))

    AtbildētDzēst