6 komentāri
  1. njā, es arī karstumā neko nevaru padarīt, tāpēc daudz kas stāv uz vietas.
    tā diegošana gan inčīga, bat vai pats to maz var sev izdarīt? cik noskatījos tai video tas diegs vēl aptītas ap kaklu(?). Bet vispār būtu baigi labi pamēģināt!

    AtbildētDzēst
  2. :)))) Es domāju, mēs gaidīsim info, kā veicas ar diegošanu. :). Cesaria - ne vienas vien dienas dziesma!

    AtbildētDzēst
  3. oho 47 grādi un tas iekšā telpā? :o

    AtbildētDzēst
  4. Nu par tiem grādiem jau.. Tur jau cits mitrums tajā laika joslā ne? nu vismaz man šķiet, ka tur izjūtās tas viss citādi, Vai tur un te grādi ir tik pat karsti un izjūtami...
    Pat iztēloties nespēju - strādāt pie 47 grādiem.. Kad mums darbā jāstrādā ir saulē un jānes - jāveido..ak jēl! Tad pēc pus stundas jau pats sev esi pretīgs, kaut protams turpini darboties.. Bet 47-ņos grādos tak var piecepties un piesvīst pie krēsla ne?

    AtbildētDzēst
  5. Hohō, tā diegošana diezgan atbilstoša rokdarbniecēm, ne? :P

    AtbildētDzēst
  6. good-for-nothing - mjāāā, kā to pašam sev izdarīt, nezinu gan. Pajautāšu te vienai indiešu meitenei, kas to lietu pieprot...

    Happy Home - kad tas speciālais diegs līdz manīm atceļos, izmēgināšu un ziņošu;) Un Cesaria manā mīļāko dziesmu listē rullē!

    Madara - nē, paldies Dievam, šādi grādi tikai ārā. Iekšā visur gaisa kondicionieri...

    ...ar cieņu un smaidu,.. grādus jūt, un kā vēl, jo mitrs te ir bez gala:( Reizēm arī sauss un smilšains, bet tas jau to lietu nepadara patīkamāku...Jūnijs, jūlijs un augusts šeit ir visai necilvēcīgs periods, kad visi ekspati (iebraucēji, kā es) mēģina laisties uz maigāka klimata joslām:)

    Plūmīte - jā, diegošana varētu būt īpaši piemērota mums:) Varbūt jauns hobijs?:)

    AtbildētDzēst