19 komentāri
  1. Ja es tās divas patternu grāmatas nelaimēšu, noteikti nopirkšu pati, jo tiešām vērtīgas.

    Bet sadalīt laiku starp māju, rokdarbiem, darbu: nav viegli... un tagad vēl dārziņš nāks klāt, zāli arī jāsāk pļaut... nu labi, zāli bērni pļaus :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jep, grāmatas ir ļoti vērtīgas! Es arī ilgi briedu un taisījos pirkt, bet nu Ziemassvētku vecītis šo jautājumu atrisināja manā vietā!
      Eh, un man dārza darbi vēl tikai gaida...

      Dzēst
  2. Nieki? NIEKI? Āāāāāāā! Es spiedzu aiz sajūsmas par Tavām grāmatām!!! Īpaši par pirmajām 3, jo tieši tās jau ilgāku laiku stāv manā wishlistē bookdepository.co.uk lapā. :cD Hm, varētu padomāt, ka citu labu grāmatu pasaulē nav... :cD
    Man būtu ļoti interesanti redzēt, kas Tev izdosies no tās japāņu grāmatas. Lai Tev atrodas laiks! Un man varbūt būs mazāk žēl naudas, lai beidzot iegādātos tās grāmatas. ;c)

    AtbildētDzēst
  3. Es no lielās sajūsmas pavisam aizmirsu atbildēt uz "dienas jautājumu". :c)
    Man šī viļņveidīgi ir ļoti sāpīga tēma. Tā kā esmu strādājoša mamma 2gadniekam un mājās neesmu no - P.līdz P. no 7.30 līdz 18.00, tad brīvais laiks ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāms. Kad atnāku no darba, cenšos to pavadīt ar dēliņu. Dažreiz cenšos viņu iesaistīt savos rokdarbošanās procesos (jo viņš grib būt "palīdzīgais palīgs" :c) ) vai kādus rokdarbus veicu paralēli ar spēlēšanos/grāmatu lasīšanu, bet visbiežāk (diemžēl) zogu kopā būšanas mirkļus ar vīru, kad dēliņš aizgājis gulēt, vai arī savas miega stundas. Bet skaidrs, ka neizdaru ne pusi no iecerētā!
    Kad esmu pie veselā saprāta, saprotu, ka visu nevar gribēt, bet, kad esmu šajā dzīves ritenī pārgurusi, šaustu sevi ne pa jokam, ka nepietiek, ka neredzu, kā dēliņš aug un attīstās, bet arī manām sirdslietām neatliek laika.
    Un paldies, ka atgādināji par Līgas Kristas grāmatu konkursu. Biju grāmatu piemeklēšanu atlikusi uz vēlāku laiku un gandrīz noklavēju.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiešām tā izskatās, ka šīs divas grāmatas patreiz ir ļoti pieprasītas:)Un es tevi ļoti labi saprotu ģimenes vajadzību un savu radošo meklējumu jautājumā. Es pati gan oficiāli strādāju tikai 28 stundas nedēļā, bet man tik un tā visam pārējam nekad neatliek laika:( Parasti ar rokdarbien nodarbojos vēlu vakaros, uz sava miega rēķina...

      Dzēst
  4. Tās mdoelēšanas grāmatas ir IZCILAS!!!!!
    Rokdarbi, ja tā avr teikt ir mana maize...mana! un es nevaru atslābt, es i pusi no tā ko paveicu nemaz nepubliskoju blogā, arī savus darinājumus sev! jo man vienmēr "nav ko vilkt".
    vispār, šodien man ir svētki, jo tagad es ZINU par 100% mani jaunākie bērni ies vietējā b/d no nākamā septembrā YEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! kāda mani nesapratīs, bet es esmu nogurusi būt mamma 24h diennaktii......man trūkst gaisa, man gribas izvēsties darbībā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Prieks dzirdēt Tavu-preofesionāļa viedokli par šīm grāmatām! Un par bērnudārzu es arī Tevi saprotu, jo man arī brīžiem sāk galvā iezagties šāda doma. Esmu nogurusi, un reizēm neesmu 100% tā labā, radošā, savu bērna talantus vienmēr stimulējošā mamma:( Patreiz darbojos tādā kā pirmajā ātrumā, un pārslēgties uz lielāku vienkārši nevaru fiziski, bet nu ceru, ka tas ir tikai laika jautājums...

      Dzēst
    2. es neesmu profesionaalis:) taads pats amatieris:) tik ljoti miilu to ko daru, un aizrautiigi maacos un maacos:)
      Par beerniem, es veel tagad esmu eiforijaa par to bērnudārzu:D jo būt 290. rindā:D khe, neizklausās cerīgi vai ne? un te vienkārši esmu PĀRLAIMĪGA!!!!:)))

      Dzēst
    3. Tad Tu noteitki esi no amatieru profesionālā gala:):),un to, ka mīli to, ko dari, var redzēt:)
      290. vieta rindā? Mjāā....

      Dzēst
  5. Atbildes
    1. Man no Tevis šito vajadzētu iemācīties:)

      Dzēst
    2. tāpēc ka man darbs ir dienankti un 3 brīvas. tad arī izpaužos kur un kā vajag. ja ir darba diena, kā tagad, man bŗivs un bērni līdz 4 dārziņā, tad ir laiks sev, rokdarbiem, virtuvei un pat kaķim :D

      Dzēst
    3. Bērni līdz 4iem dārziņā- izklausās pēc paradīzes:):)

      Dzēst
  6. Kādas tev superīgas grāmatas, es gribu gandrīz visas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varbūt Tev veiksies šodienas izlozē pie Līgas Kristas, un kāda tiks arī Tev:)

      Dzēst
  7. Tu nu gan esi labi uzvedusies, ka tāāāāādas grāmatas sakritušas maisā :))) Man kā grāmatu tārpam visas gribētos un vēl + kādas 1000 un varbūt vēl vienu, bet man jau ir smaga pieredze ar grāmatu daudzumu mājā, ka pašiem vairs nav kur dzīvot... tāpēc ļoti cenšos turēties rāmjos un nepirkt (vot šito gan es samelojos :D, nu labi - nepirkt internetā, to es patiešām nedaru :D)
    Ar apvienošanu iet grūti, jo visu laiku jābūt gatavai, ka kāds novērsīs no darāmā... Vislabākais laiks ir, kad bērni guļ - diendusas laikā gan biežāk darba lietas jāsarauj, bet vakarā gadās, ka darbus var atlikt uz rītdienu un es iegūstu brīvu vakaru rokdarbiem :))) Esmu iemanījusies rokdarboties ceļā, gaidot meitiņu skoliņā (tur man ir aš 2 stundas "brīva" laika!!!, bet tikai 2 x nedēļā :D) u.c. vietās un reizēs... Bet tas, protams, nav attiecināms uz visiem rokdarbu veidiem, piemēram, par pērlītēm jau i nesapņoju vairs, jo tās nav iespējams nomest malā kā tambori, kad pēkšņi jāskrien glābt bērnu, kaķus vai suni :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šķiet, ka man tas rūķis ir tāds visai neobjektīvs, un piestāsta Ziemassvētku vecītim pilnas ausis, cik es laba utt.:):) Un par rāmjos (ne)turēšanos es Tevi saprotu. Tagad man vismaz ir kāda atruna - strādāju bibliotēkā, un daudz ko varu paņemt no turienes. Tas jau mani neattur no grāmatu pirkšanas pavisam, bet vismaz piebremzē - pagaidām:)

      Par rokdarbiem runājot - es noteiktus rokdarbu veidus arī esmu atlikusi maliņā. Piemēram, sev pašai jau sen neko neesmu šuvusi. Man tur vajadzētu divvientulību ar šujmašīnu, bet no galdiem krītošu bērnu ķeršanas utt.

      Dzēst
  8. Oi, superīgs grāmatas! Man incē tā pedējā, gribu Gustavam telti uz vasaru uzsliet, bet konkursiņam grāmata bik virs noteiktās summas. Nāksies vien pirkt pašai.. :))
    Oi, ar tiem laikiem galīgi nekā. Tāpēc jau pašai besīc, ka arī blogā klusuma brīži ieilgst. Arī biroja darbs no P-Pt. 8.30-18iem. Un tad jau vakarā vīrs un 2gadnieks. Nekāda padarbošanās. Vīrs pat brīžam uzmet lūpu, ka es norobežojos savos diegos un datorā. Tāpēc izvairos no pasūtījumiem. Daru tikai tad, kad brīvs brīdis un to, ko pati tajā brīdī gribu vai gribam kopā ar Gustavu. :)
    Tāpēc sapņaini gaidu to mirkli, kad pieteiksies brīnums un man būs dekrēta atvaļinājums... Ek... :))

    AtbildētDzēst