21 komentāri
  1. Un kas par sirsniņu tavam Pfafiņam :)))))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tai sirsniņai ir divejāds pielietojums - man ir nelaba mode vicināties ar šķērēm, un apskādēt šujmašīnas priekšējo paneli tieši šajā vieta, tad nu nedaudz nopolsterēju, lai pasargātu jauno mašīnu no šāda likteņa:) Nu un lieks spilventiņš adatām arī noder:)
      Ā, ir taču arī trešais punkts - šujmašīnai taču arī var būt pašai sava sirds, vai ne:)?

      Dzēst
  2. Laba tehnika = > laimīga sieviete -> vēl laimīgāks vīrietis ..
    Tad nu nav ko teikt:) gudrs Tev vīrs!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jep, ja vīrs šito pasākumu nebūtu atbalstījis, es pati nebūtu saņēmusies uz šādu soli, vismaz pareiz vēl ne:)

      Dzēst
  3. Man ļoti ļoti patīk tas izšuvums - jau gaidīju, ka pēc cūcības likuma nekur nebūs atšifrēts, kas tas ir un kā radies, bet nē, Ilze, Tu nepievil.
    Rozā... I'm sold. Manā mūžā gan diez vai pienāks tāds brīdis, kad kāds cits no malas pateiks "Buy the darn thing", ja nu vienīgi bērni kādreiz izaugs un kļūs stāvus bagāti, bet, ja mans singers pēc desmit gadiem kļūs nešujošs, es arī gribu rozā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Urbānie Diegi jeb Urban Threads man ir paši iecienītākie. Tur ir ļoti daudz interesantu mākslinieku ar savu kičīgu piegājienu mašīnizšuvumiem.

      Ja es būtu Latvijā, tad noteikti ņemtu kaut kādu līzinga šujmašīnu, jo tā summa ir liela - nu vismaz vienā piegājienā tāda tā ir, bet nu mums te nav citu variantu...
      Nu un bērni ir taču mūsu nākotne, vai ne:)? Varbūt arī finansiālā?:):):)

      Dzēst
  4. Akkkk.... acu priekšā stāv lielā telpa Somijas pilsētiņā Keravā, kurā ar Irēnu pagājušā gada maijā nedēļu šuvāmies ar visādiem Pfaffiem un tamlīdzīgiem.... Bet ko tur daudz.... Ak laimīgā, Ilze! Lai Tev labi šujas! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es atceros vienu Tavu ierakstu par braucienu uz Somiju ar bildi, kur tie Pfafini rindā vien bija sastājušies:)
      Ceru, ka man šūsies labi, un Radošā Mūza mani apciemos vēl biežāk, zinot, ka man ir tāds feins aparāts:)

      Dzēst
  5. pilnīgi pievienojos Aijas teiktajam!
    Izskatās diezgan sarežģīta mašīnīte..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Izskatās, sarežģīta, bet pamazām buroties cauri instrukciju grāmatiņai, tā bilde kļūst aizvien skaidrāka un skaidrāka. Tagad tikai jāšuj un jāšuj - bez nekādām atrunām!:)

      Dzēst
  6. Aaaak Tu esi ģeniāls eksperts šujamrīku jautājumos,lasu pavērtu muti :), redzot kā iemēģini visas programmas jūtos pilnīga tumsoņa, jo savam Brotheram izmantoju vien pašu minimumu un nekam vairs klāt neķeros:)...nu jāsaka ka Tava jaunā draudzene ir vienkārši burvīga !!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oi, Kristīn - es jau esmu tikai tāds iesācējs, bet jauna tehnika ar jaunām iespējām mani vienmēr ir fascinējusi, tāpēc ari labprāt dalos ar to, ko zinu un esmu uz savas ādas izbudījusi un iemācījusies:)

      Un tev nav jājūtās ka tumsoņai, jo pašas galvenās šujmašīnas funkcijas taču ir un paliek taisnā vīle un zigzags:) Pēc tam jau pamazām sāk tas āķis lūpā kārties, un rodas vēlme meklēt kaut ko vairāk:) Lai Tev labi šujās!

      Dzēst
  7. Mja...Nu neko daudz nepiebildīšu! Priecājos par Tavu prieku, ceru, ka katra piedzīvos ko tādu, un-lai Tev labi šujas! Domāju-garantijas serviss Tev nebūs vajadzīgs;)
    Kur šitais brīnums ir ražots?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par līdzpriecāšanos:) Man patreiz vēl ir tāds kā medusmēnesis ar jauno šujmašīnu. Un novēlu visām tikt pie sava sapņu šujamaparāta!!!

      Pfaff - viltnieki - informāciju par ražotājvalsti noslēpuši zem mašīnas apakšā. Tā tomēr ir ražota Taivānā. Ceru, ka tomēr kaut kādi vecie Pfaff standarti tomēr ir saglabājušies, un mašīna man kalpos ilgi. Tpu, tpu...tā teikt:)

      Dzēst
  8. tik nopūšos ieraugot kārtējo kolosālo izšuvumu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis konkrētais izšuvums mani noturēja nomodā līdz vieniem naktī, jo to uzsākot, neaprēķināju n-tās diegu maiņas un salīdzinoši lielo izšuvumu kā tādu. Bet nu bija tā vērts:) Šuvu it kā savai somai, bet lielā meita nākamajā rītā to ieraugot, pieprasīja somu sev:)

      Dzēst
  9. Cik kolosāla šujmašīna tev... Prieks par tevi... Tad jau drīz būs daudz jaunu kolosālu darbiņu, no kā iedvesmoties... lai jums abām medusmēnesis vairāku gadu garumā... un gaidi manu necilo rakstu, vēl tik jāapstrādā šis un tas...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Un raksts noteikti būs labs:) Jau iepriekš saku paldies:)

      Dzēst
  10. Es jau teicu, ka tu mani iedvesmo! :)
    Prieks par tavu prieku par jauno pirkumu. Lai labi strādā! Nešaubos, taps brīnumaini darbi. Lai iedvesma ir visnotaļ ražīga!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies:) Iedvesma naak kaa sniega laviinas,viena peec otras, tikai taa laika pamazaak:)

      Dzēst
  11. Nu, Biete! Man tagad āķis lūpā!
    Tagad man ir skaidrs, kādu šujmašīnu es gribu!! :)) Prātoju, ka pēc kāda laika būšu uzkalpojusies līdz smalkākai mašīnai, bet neko konkrētu nebiju vēl lūkojusi. Tagad man tas arī vairs nav jādara, jo man izskatās, ka tavs rozā skaistums ir īsts sapņu iemiesojums. Vēl tikai cūciņa jāsasit un tad jau.. :)

    AtbildētDzēst