15 komentāri
  1. Kam ar smiltīm, kam ar aukstumu jātiek galā...

    AtbildētDzēst
  2. ...man ne smiltis, ne aukstums un pat ne lietus vairāk...

    ...tie kājsilži gan stilīgi, man liekas, kad bērnībā apmeklēju aerobiku, mēs tādus pašus lietojām virs čībām (češkām), jo tādas botas (jeb fitness shoes) tajos laikos nebija, tik mēs tos kājsilžus par getrām dēvējām...

    AtbildētDzēst
  3. RitaGri - jā, Latvijā laikam patreiz notiek lielās cīņas ar sniegu, bet mēs te pa smiltīm peramies. Kas nu kuram, vai ne:)

    aggies - o, jā, man arī tās getras palikušas atmiņā kā kaut kāds neatņemams aerobikas atribūts. Bija vēl tāda filma "Mīla un Aerobika", ja pareizi atceros to nosaukumu. Tur arī visi bija "apgetrojušies"

    AtbildētDzēst
  4. ne ar sniegu, bet ar salu cīnamies. ventiņos šodien - 20. mazā pat uz dārziņu netika. bet platajā galā vispār esot bijis -31.
    kājsilži super. un tas kopējais stils ļoti labi izskatās. nu ja - tās pašas getras jau vien ir :D

    AtbildētDzēst
  5. Madara - jāsaka godīgi, ka es pat vairs nevaru iedomāties tos lielos mīnusus. Pēdējo ziemu Latvijā pabiju 2008.gadā, bet tad tāds liels aukstums nemaz arī neuznāca, vismaz jau ap Ziemassvētku laiku gan ne. -31 - brr, tas izklausās diezgan šerpi...Tur pat getras nelīdzētu, bet riktīgi vaļinki un pižiks drīzāk:)

    AtbildētDzēst
  6. Kājsilži jauki piestāv gan biksēm, gan ritenim! :)
    Un smiltis - nevarēju iedomāties, ka TIK traki tās var nemanāmi salīst mājā...!

    AtbildētDzēst
  7. Tik forši palasīties pa tuksnesi un smiltīm, un skatīt tik vasarīgas bildes..., kad mums aiz loga tāaaadi mīnusi. Valmierā no rīta bija -27...Gaidam pavasari! :)

    AtbildētDzēst
  8. SiStro - jā, man arī prātā nevarēja ienākt, ka smiltis var tikt uzbāzīgi līst iekšā mājā, bet tā nu tas ir, diemžēl:( Un kājsilži paši "pieskaņojušies", gan ritenim, gan biksēm:)

    MĀ - wow, -27. Tas nu gan nav nieks!!!

    AtbildētDzēst
  9. Ai, man te, Madridē, ne sals, ne sniegs, ne smiltis. Saulīte staigā pa zemes virsu, un visi spāņi žēlojas, ka esot nāvīgi auksts: 1º. =)
    Kājsilži smuki. Gaidu atkal kādu tavu mašīnizšuvumu. =)

    AtbildētDzēst
  10. Guna - hahaha! Nu viņi noteikti pieraduši pie tā siltuma, ka arī 1 grāds plusā šķiet mežonīgs aukstums.
    Hmm, man tieši tagad pa galvu grozās doma par kādu ar Valentīndienu saistītu mašīnizšuvumu. Adāmmašīnu pagaidām noliku maliņā, jo no dziju pūkām manai lielajai meitai sāka kaklā skrāpēt:( Jāgaida, kad smilšu vētra mitēsies, un varēs turēt logus vaļā...

    AtbildētDzēst
  11. Paldies par ierakstu! Nemaz nebiju domājusi, ka Tev ar tādām lietām tik ļoti jācīnās.
    Jā, mums ir tāds aukstums, ka man no izelpas vakar mati piesala pie kurtkas pūkām. Bet naktī aizmigt nevarēju, jo pēc pusstundas iešanas uz mājām divas stundas nevarēju sasildīties. Un dzīvoklis mums šobrīd arī kā pingvīnu inkubators - tikai +16. :)
    Tā lūk, bet kopīgais mums - arī mums logi ir cieši ciet aizvērti. :))

    AtbildētDzēst
  12. Katram sava cīņa, bet vienmēr jau labāk ir tur, kur mēs nēesam...Jauki , ka padalies kā Tev iet, jo pat sapņos nenojautu, ka tās smiltis var tā pārvietoties....
    Ļoti jaukas getras, sevišķi ar tiem striķiem kā punktiņš uz "i"!

    AtbildētDzēst
  13. Es tik domāju par tām smiltīm: Viņas tak tādas mazas kā putekļi, vai jūs viņas gana daudz arī nesaelpojaties un vai tad cilvēkiem nav biežāk elpceļu saslimšanas un citādas ar to saistītas ligas?

    AtbildētDzēst
  14. re kā, mēs gan domājām, ka tev tur paradīze uz zemes virsmas!!! :D
    vismaz bildes noteikti caurstrāvo domas par oāzi tuksneša vidū :) - par laimi, siltumu...
    Viendien rakstīji par kukaiņiem, kas jums tur specifiski un vēl par skudriņām, tad es tā aizdomājos, re kā visur savi knišļi un traucēkļi.

    Paldies, ka padalies ar šiem pārdzīvojumiem, vienmēr mute vaļā, lasot kā jums tur dzīvojas starp smiltīm. Arī nezināju, ka tik uzbāzīgas un varošas tās ir. Es respektīvi dzīvoju kaut kādā puteklinārijā, jo tie putekļi ikdienas uzteic man ko līdzīgu ko smiltis jūsmalā :D

    AtbildētDzēst
  15. Sixspārne - nu mēs beidzot varam atvērt logus, jo smilšu vētra ir garām - jē!

    Biene - jā, es tieši iedomājos, cik jauki būtu tagad ziemas priekus izbaudīt manējo smilšu vietā:) Paldies par komplimentiem getrām:)

    Dace- oi, Tev ir taisnība par smiltīm kā elpošanas aparāta kairinātājiem - tas te ir diezgan aktuāli:(

    Daiga - ir jau arī "paradīziski" mirkļi ,bet smilšu uzbrukumu es pie tādiem nepieskaitu:) Smiltis ir makten varošas un uzbāzīgas, bet varbūt tām liekamies uzbāzigi tieši mēs - cilvēki:)

    AtbildētDzēst