24 komentāri
  1. Ļoti skaists sarafāns Tev sanācis! Un ar kāru aci noskatījos uz pogcaurumiem, mana mašīna neko tik skaistu nespēj dabūt gatavu. Un vispār es jau ilgāku laiku skatos uz to kleitiņu,kas šim žurnālam uz vāka, ļoti tā patīk- var būt kādreiz saņemšos un pēc bildes uzšūšu ko līdzīgu savai preilenei.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši tās kleitas dēļ, kas ir uz žurnāla vāka, es arī šo numuru nopirku:)Kāds izmērs ir Tavai meitiņai? Ar tiem pogcaurumiem man arī ir raibi gājis, un ne vienmēr mašīnas dēļ. Ir jau tādi meistari, kas ar parasto zigzagu iemanās ļoti glīšus pogcaurumus sašūt, bet es tā neesmu:)

      Dzēst
    2. Manai meitenei ir 104 izmērs.

      Dzēst
    3. Kur to žurnālu var dabūt????? Tas sarafāns tiešāma ir kārdinātājs!!!!

      Dzēst
    4. Kukainīt - ir pāris interneta veikali un tirgotaji, pie kuriem tos var atrast. Šo pašu žurnālu nupat manīju Etsy šeit:
      http://www.etsy.com/listing/102619313/japanese-pattern-book-sewing?ref=sr_gallery_22&ga_search_query=japanese+children+sewing+book&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=US&ga_page=3&ga_search_type=all

      tikai nu padārgi gan viņi prasa. Es savējo pirku p 18 USD, bet te prasa 26:( Iespējams, ka pa kādam uzpeld arī Ebay, un varbūt arī lētāk.

      Dzēst
  2. mmm tik skaists sarafāns :) pilnīgi sagribas meitu, kam šūt sarafānu :)

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti smuks sarafāns! Lūdzu bildi ar abām pogcaurumu pēdiņām...
    Sjū man saistās ar Stjū, un tas ar sautējumu :D:D/uzreiz prātā nāk omulis Džims(According to Jim), kuru var pielabināt ar sautējumu/
    Un ko darīji ar kaltiņu sarafāniņam?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, paldies! Rīt dienas gaismā nobildēšu abas pēdiņas. Nu man arī dikti garšo sautējumi - ka tik neesmu kāda dvēseļu radiniece tam Džimam:):)

      Ā, nu un tas kaltiņš ir varen feina štelle - ar to es atgriežu/pārgriežu pogcauruma atveri pēc pogcaurma izveides. Grūti tā vārdos izskaidrot, būs jānobildē...

      Dzēst
  4. Skaists sarafāniņš! :)) Es tādu pat sev mugurā mauktu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Un Tev arī noteikti labi izskatītos! Es tik priecājos par to, kā tāds izskatās manai mazajai podziņai mugurā:)

      Dzēst
  5. Skaists audums un, protams, skaists sarafāniņš... laimīgā meitene...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies:) Meitenei paveicies, ka mammai patreiz ir brīvdienas!

      Dzēst
  6. ak laimīgā mamma kas spēj ko tādu sašūt bērnam. man kaut kur mūza šūšanas pazudusi, ja neteiktu ka rokas pie pēcpuses piešūtas. pēdējās nedēļās nekas nešujas. pilnīgi, it kā vispār nemācētu un nezinātu kā ar šujmašīnu būtu jāapietas :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Gan jau mūza atlidos. Man gandrīz divus mēnešus pat pie šujmašīnas sēsties tā īsti negribējās. Noteikti, ja būtu piesēdusies, nekas tur prātīgs nebūtu sanācis. Vispār esmu secinājusi, ka jāklausa sirdsbalsij arī rokdarbu radošajās lietās. Katru reizi, kad kaut ko daru "čerez ņemogu", rezultāts ir visai sūdīgs. Lai Tava šūšanas mūza drīz pie Tevis atgriežas. Man jau gan šķiet, ka Tev ar visādu citādu radošo mūzu klātbūtni viss ir kārtībā:)

      Dzēst
  7. Aizveru acis un...sapņoju, ka kādreiz man tāds palīgs, rozpaffiņš būs.. :)
    Es ar labprāt pieteiktos tādu sarafānu mugurā vilkt un varu jau iedomāties, cik labi tajā izskatās mazule, kam tas tika šūdināts..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī ilgi jo ilgi sapņoju, līdz sapnis kļuva īstenība. Pašai neticās, ka jau gandrīz gadu esmu draugos ar savu rozā sapni:)Lai arī Tavs sapnis piepildās!
      Mazule šovakar sarafānu visai negribīgi pielaikoja, bet bildēšana bšū rīt...

      Dzēst
  8. Cik skaista kleitiņa. Nezinu tas audums vai kā, bet mani gluži vai fascinē tas miers, ka liekas burtiski izstarojas.. :) Bet pogcaurumi Tev tiešām filigrāni, lai neko vairāk neteiktu.. kaut lai cik mēģinātu, kad jāšuj pa īstam, man no šitās nodarbes ir drusku bail.
    Njā, un vēl Tavas kleitas un idejas - sašūt veselu žurnālu ar sāku asvērt cik forša tomēr tā doma - visu pēc kārtas.. man kā reiz ir viens žurnāls, kur teju vai viss patīk, bet kad jāsāk kaut ko reāli darīt, tad liekas, ka nevaru izvēlēties un visas pārējās iedvesmu graujošās atrunas..
    Lai labi valkājas! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par komplimentiem:) Man pret pogcaurumu mākslu vēl joprojām ir baigais respekts - katru reizi daru to ar trīcošām rociņām.
      Nu re - varbūt iedvesmošu arī tevi pieķerties uzšūt visus modeļus no kāda Tevis iecienīta žurnāla.

      Dzēst
  9. Ļoti, ļoti skaists sarafančiks - mana dāma ar uz piemērīšanu diezgan grūti pierunājama, bet galvenais, ka pēc tam, kad gatavs, labprāt velk :)))
    Ļoti nopriecājos par jūsmāju jauno iemītnieku un re kā pievīla jūs :) Ar tiem kaķiem tā kā ar bitēm, nekad neko nevar zināt :D Ja būs jūsējais, noteikti atklīdīs atpakaļ...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jep, kaķenīte bija vakar atkal atnākusi, bet viss notika pēc tāda paša scenārija kā iepriekš - paēda, nedaudz paspēlējās ar lielo meitu,un atkal pazuda:( Ja nu nopietni gribam viņu adoptēt, tad gribētos tomēr aizvest pie vetārsta utt.
      Un paldies par komplimentiem sarafāniņam:)

      Dzēst
  10. Nu re, vispirms apskatījos gatavo sarafāniņu, tagad gatavo procesu:)
    Savulaik, kad mana meita bija tik maziņa kā tavējā, nopirku Burdas bērnu modeļu žurnāliņu, jo tur bija tik jaukas kleitiņas. Pajautā, vai uzšuvu kaut vienu, bet žurnālu nemetu projām, vēl jau ir rados mazas princesītes...
    Pie manas darbavietas arī pieklīdusi(visdrīzāk jau izmesta, jo tuvākajā apkārtnē tāda kaķa nebija) skaista krēmīga keķenīte. Pabarota viņa ir, bet vai atradīs kur pajumti, varbūt kāds varētu viņu paņemt. Ja mēs viņu paņemtu sev, vai viņa varētu sadzīvot ar mūsu Melderi?!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mēs jau labprāt ņemtu to kaķenīti - meita jau tā sapriecājās par šādu iespēju. Šodien kaķis atkal pazuda. Grūti jau laikam āra kaķi par istabas kaķi pārtaisīt. Bet nu vēl ceram uz kaķenītes atgriešanos...
      Oi, šitais Burdas stāsts kā par mani. Es arī esmu savā laikā ne vienu vien iepirkusi, domādama, ka nu tik šūšu lielajai meitai, kad tā bija vēl maza. Uzšuvu labi ja pāris lietas, bet žurnālus gan vēl joprojām taupu:)

      Dzēst