9 komentāri
  1. Es visu laiku domāju ka tikai man parasti simtiem darbiņu iesākti... kaut kaut kas adās, kaut kur kaut kas tamborējas, kaut kaut kas šujas utt... forši, ka tev tie krustdūrieni sanāk, es tiem neesmu izurbusies cauri...

    AtbildētDzēst
  2. Cik tev skaisti izšuvumi gaidīja noformēšanu!
    Jā, jā man arī ir izšūti darbi, kas gaida noformēšanu, ir nepabeigti izšūt. Tā nu tas ir. Pienāk īstais brīdis, kad tiem jātop gataviem.

    AtbildētDzēst
  3. Par diegu. Atšķirība tiešām pamanāma, lai arī tas pats nr. Bet partija cita, un jāskatās kurai pasaules daļai tā ir ražota. Jo man ir gan tādi, kuriem rakstīts For saly only outs the European Union, gan tādi, kuriem šādu uzrakstu nav.
    Un nepacietībā gaidīsim, kā tu noformēsi!

    AtbildētDzēst
  4. skaisti izšuvumi :) un atgādināji manus iesāktos šujam un izšujamprojektus. bū s janvāri jāsāk ar apņemšanos to novērst

    AtbildētDzēst
  5. ko ķert kreņķi. man gan ļooooti patīk ka stāv nepabeigti un iesākti darbi ;) tie dod iedvesmu neapstāties. man vienu brīdi bija tukšpacmits. man pat depresij sākās ka nav kur pieķerties. ka jāsāk meklēt idejas jauniem darbiem. bet kad stāv vairāki nepabeigti - man jo vairāk jo labāk :D (tas varbūt manai dabai tik tā raskturīgi?)

    AtbildētDzēst
  6. Es ar domāju, ka ja darbiņš nevedas, tas jānoliek pie malas, lai atpūšas un pa to laiku vai nu iedvesma tnāk, vai cits variants kā to visu dabeigt.Tas taču ir tikkai radoši!Bet izšuvumi Tev dikten feini.Es ar vēl to neesmu apguvusi.No jaunajiem plāniem man dikti sniegpārsliņa patīk!Lai veicas, būs jauka atmosfēra uz svētkiem!

    AtbildētDzēst
  7. Ar nepabeigtajiem darbiem necīnās, ar viņiem sadzīvo! ;) ;) ;)

    AtbildētDzēst
  8. Esmu secinājusi, ka man patīk sarežģītība dažādos rokdarbu veidos. Kā atklāju rakstu, vai kā iecerēto dabūt gatavu, tā viss - apnīk un darbs tiek nolikts maliņā. Un tā jau nez cik ... Un gribās tik vēl un vēl kaut ko radīt, jo idejas tik daudz. Bet sava rakstura audzināšana man nekādi nesanāk. :)

    AtbildētDzēst
  9. Ar nepabeigtajiem darbiem ik pa laikam aprunājas..un tad vai nu iet uz priekšu, vai joprojām mierīgi līdzāspastāv, vai arī izdomā, kā labāk atvadīties..

    AtbildētDzēst