12 komentāri
  1. Cik nu man sanācis ielūkoties japāņu žurnālos, tad mēdz tā gadīties, ka gribās visu pēc kārtas :) kaut kas tais žurnālos ir :) Bet sarafāns-kleita būs lielisks!
    Veseļo muguru!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man tieši ar japāņu žurnāliem tā ir gadījies. Mani piesaista tā modeļu vienkāršība un stila tīrība savād veidā. Un paldies par veselības vēlējumiem:)

      Dzēst
  2. Nu Tu dod! Tik tiešām! :) Pie kam es neteiktu, ka šis modelis ir ļoti vienkāršs - pogu aizdare un kabatas jau vien visu sarežģī. Manā iemaņu līmenī tas drīzāk iederētos "nav traki sarežģīti" kategorijā :) Lai labi minas pedālis, audums izskatās superīīīgs! Jā, un varbūt, ka tam piestāvētu maigi zilas pogas? Tīri minējums.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nav, nav sarežģīts tas modelis. Tur ir smuki viss noilustrēts un pa soļiem izskaidrots, kas un kā:) Un kabatas ir "falšās":):). Ir tikai tās klapītes, bet pašas kabatas nemaz nav.
      Hmm, par zilajiem toņiem nemaz nebiju iedomājusies. Vēl varētu kaut ko sudraba krāsā,bet tādu man arī patreiz nav, un līdz veikalam neitieku...

      Dzēst
  3. Veseļojies, lai viss izdodas un izskatās fantastisks žurnāls! Man ir bijis, ka gribas visu pēc kārtas, bet nu ļoti reti! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, paldies! Žurnāls ir tiešām labs, un beidzot esmu piesēdusies un piespiedusi sevi to likt lietā:)

      Dzēst
  4. jā feins modelītis, un Poga par apņemšanos, visu žurnālu pieveikt :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par Pogu:) Apjoms pietiekošs, tāpēc jau arī nekādus termiņus negribu nolikt.

      Dzēst
  5. Nu feins plāns Tev! Jā, man ir bijis tādi žurnīši, kad gribas visu:D Cik tad modeļu Tavā žur.ir?
    Varbūt Tev noder kaut kas no šejienes ar to tulkošanu http://www.japanesesewingbooks.com/japanese-sewing-terminology-a-list-of-translated-terms/.
    Vēl var ieskenēt galīgi nesaprotamos hieroglifus un tad gūglē ar attēlu meklētāju meklēt. Man ir pāris reizes izdevies atminēt hieroglifus uz kaut kurienes uzzimētos...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O. paldies par linku! Žurnālā ir 22 modeļi, neskaitot pāris aksesuārus. Būs rīt jāieskanē un jāieliek blogā modeļu apkopojums, lai ir skaidrāka bilde:)

      Dzēst
  6. Inita
    Lai tev vispirms veicas ar muguras atveseļošanu! Katru reizi es ar prieku apskatu, ko tu esi sašuvusi, tas vienmēr izskatās nevainojami! Un paldies tev, ka neklātienē var iepazīties ar šūšanas jaunumiem citās zemēs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Inita, paldies Tev par jaukajiem vārdiem:)Tie mani vēl vairāk iedrošina dalīties ar padarīto un jaunatklāto rokdarbu jomā:)

      Dzēst