9 komentāri
  1. Miegs ir VAJADZĪGS! Tāpēc bērna gulta ir tieši tik liela, lai ja vismaz bērns negrib gulēt, tad jebkurš cits tur var atlūzt:) vai vismaz censties:)

    AtbildētDzēst
  2. Vienmēr esmu gribējusi prast tamborēt šādus kvadrātiņus, esmu pat dažreiz sākusi... bet kaut kas vienmēr nav sanācis :) Būs laikam jāmēģina vēl!

    Ak, šie mazie nakts skandalētāji! :)

    AtbildētDzēst
  3. ...ar cieņu un smaidu,..mēs pagājušo nakti izmēģinājām visādas metodes:) Beigās jau gulējām visi trīs kopā:)

    AtbildētDzēst
  4. Aija, es jau arī neesmu nekāda dižā tamborētāja, bet nu šo kvadrātiņu iemācījos tamborēt, un tagad vairs vaļā to nelaižu:) Šis konkrētais kvadrātiņš nav grūts, pastiešām!

    AtbildētDzēst
  5. Kvadrātiņi ir ļoti skaisti. Un es arī kādu laiku domāju par šādu sedziņu. Nu mana domāšana aprobežojas ar bildīšu skatīšanu un meklēšanu virtuālajā pasaulē! Gaidīšu rezultātu!!!

    AtbildētDzēst
  6. Bērni un tādas mammas kā Tu iedvesmo radīt bērnus!
    Varu tikai apbrīnot iedvesmu un spēka rezerves, ķimerējoties ap skaistiem pašdarinājumiem!

    AtbildētDzēst
  7. Mazajiem šad tad tādas domas ienāk prātā - ka miegs ir lieka greznība. Viens mierinājums, ka tā nenotiek gadiem ilgi. Bet no rīta, kad celies īsti nemaz neaizmigusi tas nav liels mierinājums...
    Jauki kvadrātiņi! Sedziņa taps mazajam cilvēkbērnam? :))))

    AtbildētDzēst
  8. Inga, jā - mierinājums ir, ka šīs negulētās naktis nevelkās mūžīgi:) Un jau pagājušo nakti mazajai miegs bija labāks:)

    Sedziņa top mazajai jaunkundzei, jo visā uzadīto, uzšūto segu gūzmā man nav tādas vieglas vasaras sedziņas, ko ratos iemest:)

    AtbildētDzēst
  9. a leaflet - paldies, paldies:) Cenšos jau būt laba mamma, bet ne vienmēr sanāk:)

    AtbildētDzēst