11 komentāri
  1. mmmm pilnigi iztēlojos, kā varētu smaržot kafija un pankūku pils ir pārāk kārdinoša, lai vispār atļautos par to domāt. Un ... man tīk šādas foto ekskursijas. :)

    AtbildētDzēst
  2. Ai ai ai!!! paskatījos šo visu un teicu vīram, ka gribu uz tuksnesi pie Ilzes, uz iepirkumu centru! Viņš teica- cenas ir atbilstošas? Es atbildēju- nē, gribu ekskursijā! :D

    Paldies par ekskursiju!

    AtbildētDzēst
  3. Paldies par ieskatu, kā jau bija paredzams, ārkārtīgi interesanti! (Kā Tu tur paciet karstumu? Vai tur tas karstums ir kaut kāds savādāks? Es te jau pie 30 jūtu diskomfortu, a tur - 40...)

    AtbildētDzēst
  4. Happy Home - jā, kafija bija gan garšīga, gan smaržīga. Pankūku tornis gan bija uz manas lielās meitas šķīvja:)

    Aija - ir pie mums arī normāli veikali mirstīgajiem. Es jau pa biezo galu arī tikai tā, pastaigas pēc padrasēju:)

    Diāna - ja nebūtu gaisa kondicionieru, manis arī šeit nebūtu. Karstums te mēdz būt dažāds. Jūnijā ir sausais kastums, jūliju mēs parasti laižam "pārvasarot" kaut kur citur, nu bet augusts ir riktīgs mitrais karstums, ka brilles un logi svīst ciet:)

    AtbildētDzēst
  5. paldies, ka pastāsti par savu otro māju ikdienu un svētkiem. Lielveikals ir kolosāls (īpaši ja ņem vērā, kā es dievinu Venēciju un gondoljerus :D) - es tajā labprāt apmestos uz dzīvi, tik baidos, ka tur tais plašumos var pazaudēties...
    Par datelēm neko nezinu - pārsteigums, ka tās jau sapako maisos vēl kokā esam :)
    Kā jūsu saime tur iedzīvojusies? Vai bez filipīniešiem un vietējiem ir arī daudz tādi kā jūs - teiksim, eiropieši :)? Vai arī uz jums skatās kā uz eksotiku? Kā ir ar tradīcijām - vai Tavu lielo meitu jau nav kāds noskatījis precībām?

    AtbildētDzēst
  6. es atkal iedomājos par dateļu žurkām. kad reiz ziemu pavadījām Urugvajā (kur savukārt tad bija vasara) īrējām māju ar vīnogulājiem, baigi nopriecājāmies ka nu tik mums būs ko ēst kad ienāksies, bet pigu dabūjām: žurkas katru vakaru kad sagatavojās odziņas nāca un zaga mūsu gardumus.

    AtbildētDzēst
  7. Tādas foršas izvirtības šī vārda labākajā nozīmē :)

    AtbildētDzēst
  8. Vai! Paldies, Ilze :)))
    Lasīju, elpu aizturot :)
    Kā parasti, piezogas doma, ka labāk ir tur, kur mūsu nav :D

    AtbildētDzēst
  9. Paldies par tik feino pastaigas reportāžu!

    AtbildētDzēst
  10. Paldies par ekskursiju, burvīgs stāsts, it īpaši foto ar meitu, kurai viss līdz brošai :D, ceru, ka tas bija tikai sākums un būs arī citi fotostāsti.
    Vai tur aug sarkanās bietes?
    un vai jūs tur, ē, uz laiku vai pavisam uz visiem laikiem?

    AtbildētDzēst