12 komentāri
  1. Nu tik tiešām raibs gar acīm tajos veikaliņos :)
    Man būtu ļoti grūti kaut ko izvēlēties no tāda klāsta un krāšņuma...Nav kā manā pilsētiņā-ieej, izskaiti līdz desmit un paņem :D (varbūt mazliet pārspīlēju, bet uz to pusi jau velk)
    Skumji par Taviem kaimiņiem, tas noteikti ir šausmīgi zaudēt savas mājas :(

    AtbildētDzēst
  2. Es klusībā kūstu pie tām meiteņu kleitām, jo ceru šogad sasparoties uz meitas ieņemšanu (nu re, es pateicu! Tad tak jāpiepildās, ja ir izbazūnēts!). Nekad mūžā neesmu skatījusies Latvijā uz meiteņu kleitām, bet laikam gan nekas TIK krāšņs tādā pārbagātībā nav dabūjams, vai ne? Mums jau drīzāk tie pasteļtoņi un dabīgie materiāli (varbūt es ļoti maldos).
    Bet par kaimiņiem es Tevi apskaužu, Tev ir bezgalīgas iespējas audzināt bērnus īsti kosmopolītiskā un tolerantā garā - ar visādu tautību pārstāvjiem apkārt.

    AtbildētDzēst
  3. Re cik skaisti, Jums arī Jāņuzāles un vainadziņi! :)
    Jā, kleitas, kleitas... :) ko nu es par to zinu, divu dēlu mamma :D, laikam, ja man būtu tāds veikals tuvumā, kādu no tām kleitām nopirktu un piekārtu pie sienas kā dizaina elementu! :D
    Malači kaimiņi, ka turas braši... bet kas cits atliek!

    AtbildētDzēst
  4. Oho!Kā man gribētos paklejot pa to pērlīšu podziņu veikalu.Varu galvot,ka visu naudu kas makā atstātu tur.

    AtbildētDzēst
  5. :D - ja godīgi, pat mazliet priecājos, ka pie tiem veikaliem netieku - es tur vienkārši sajuktu prātā (mani no turienes nestu ārā kā no kazino aptrakušus spēlmaņus, jo naudas tam visam nepietiktu :D)
    Par tām princeškleitām - man jau liekas, ka zemapziņā tās princeškleitas visu mūžu paliek aktuālas, uz kāzu kleitām vien paskatoties viss skaidrs :)))

    AtbildētDzēst
  6. :))) es ar mazliet iesmēju par visu princešu princesīgākajām kleitām :))). tas tiešām ir kaut kas. un Emīra kolāža man likās stilīga. un un un jāņi, ņemot vērā, ka tas ir tuksnesis, izskatās ļoti iedvesmojoši :)

    AtbildētDzēst
  7. Prieks par Klēru jau virmo gaisā :)
    Kleitas diktin izcakotas, raibs tiešām gar acīm! :D
    Un Līgo izskatās feini, arī pats vainags ar apburošajām tuksnešpuķēm!!!

    AtbildētDzēst
  8. Uhh,kas par raibumiem....Teikšu gan atklāti -man gan nekad nav patikušas tās raibum raibās pārlieku cakainās princeškleitas...Tomēr laikam jābūt gatavai,kakaut kas tamlīdzīgs var arī mājās " ienākt",jo aug maza princese:)

    Skumji par jūsu kaimiņiem!Labi kaimiņi -zelta vērti!
    Un kā Jums pašiem, tur svešā svešā tālumā -nav skumji tik tālu prom no dzimtām mājām?
    Iespejams esmu palaidusi garām Tavu aizceļošanas rakstu...cik ilgi jau tur dzīvojat?

    AtbildētDzēst
  9. Ineta - man brīžam šķiet, ka vienkāršāk un lētāk:) būtu, ja tā izvēle nebūtu tik liela:)

    Diāna - lai veicas ar meitu štelli;) Es gan nezinu ,kā ir ar puikām, bet meiteņu būšana ir dikti feina:) Un par to kosmopolītismu - ir jau labi, bet tajā pašā laika jāpiestrādā pie tā, lai pats tajā raibajā tautību jūrā nepazustu, un bērniem ielikt to daļiņu no savas identitātes.

    Aija - man jau viena tāda karājās kā dizaina elements pie sienas meitas istabā. Vienreiz uzvilkta, bet ikdienā tādu taču nevilksi:)

    NiPa - ir gadījies arī man, ka ar tukšu maku izeju ārā no veikala, bet iepirkumu maisiņa saturs gan priecē!

    Inese - jā, mums tās princešu būšanas laikam asinīs. Ja ne pašas sev, tad vismaz meitas turpinam pucēt:)


    Irēna - ir gan vilinoši, tikai ar daļu no tām lietām es pat nezinātu ko iesākt - hennas tetovējumu uzlikas, piemēram - man tā ir tumša bilde pagaidām...

    Happy Home - man jau gan jāuzmanās, ka kaut kā neapgānu Emīra imidžu. Te uz to skatās ļoti nopietni. Un pie Jāņošanas procesa tuksnesī mēs vēl piestrādāsim:)

    Daiga - prieks, ka esi atpakaļ blogosfērā! Un paldies par komplimentiem mūsu visai improvizētajam Jāņu vainagam:)

    Inese - labi kaimiņi šeit ir vēl vairāk jānovērtē:)
    Esam šeit jau no 2004.gada. Ak, kad to uzrakstu, tad tas izskatās pēc veselas mūžības:)Ir jau reizēm skumji, bet šad tad jau aizšaujam uz dzimtajiem krastiem arī- mums gan tie ir divās pasaules malās:)

    AtbildētDzēst
  10. Tiešām raibs gar acīm šajos veikaliņos! Droši vien ar laiku izstrādājas kāda imunitāte pret šo košumu, bet pirmajā mirklī šķiet, ka gribētos to, šito, to arī...:))

    Tuksneša jāņi tādi savādāki šķiet, mazliet smeldzīgi. Bet iespējams tās tikai manas izjūtas, kuras sasaucas ar manas māšeles rakstītām rindiņām no tālienes par jāņu svinēšanu Velsā.

    Meitiņai dāvanas gaidīšanas svētki:))

    AtbildētDzēst