15 komentāri
  1. Brīnišķīgas zilās krūzītes diedzējamajām lietiņām!
    Bet par audumiem runājot - vai zini, tas ar aitiņām arī ir no Mežrozes. Abakhans tos iepērk pie viņiem :) Man ir tāds ar melnām aitiņām.

    Un vispār, ja tā godīgi - vai Tu tiešām gribētu tikt dziedināta no audumiepirkšanas prieka? Tas taču ir tiiik forši :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oho, nezināju, ka Akhabans sadarbojas ar Mežrozi. Nu bet Mežroze man sovasar bija ļoti patīkams jaunatklājums. Kādi tur ir skaisti audumi!

      Un no tās audumatakarības pagaidām vēl necentīšos atbrīvoties, tas gan:)

      Dzēst
  2. Tāds nu ir tās sākums bd gaitām, lai kurā valstīt atrastos, grūti izvairīties no slimībām. Mana lielā meita (4.kl) šogad pārgāja uz lielo skolu (no sākumskolas) un šodien atbrauca mājās ar lielām vēdersāpēm, skolā plosās kautkāds vīruss. Veseļojaties!
    par audumiem man liels prieks, lai arī pati neko vairāk par ielāpiem uz biksēm un aizkaru maliņām neesmu uzšuvusi:) Bet gribētu gan beidzot arī kļūt par šūšanas atkarīgo, tik nesapeotu, ar ko lai sāk...:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Mums jau viss sāk iet uz labo pusi, bet tas jau noteikti līdz nākamajiem no skolas/bērnudārza pārnestajiem baciļiem:)

      Šūt var sākt ar kaut ko ļoti vienkāršu - kādām salvetēm, tašiņām, kur pēc iespējas vairāk taisno vīļu. Bet tas aizrauj gan - pamēģini!

      Dzēst
  3. Tā Mežroze man vienmēr bija pa ceļam, bet nekad neiebraucu, kaut druškas teica, ka vajag man tur iebraukt... laikam vajadzēja gan... nekas, nākamreiz...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Gan jau būs tur skaisti audumi ari nākamreiz, kad būsi LV. Es noteikti tur vēl iegriezīšos!

      Dzēst
  4. Nezinu, nezinu, kas ir trakāk - audumu vai dziju atkarība...bet abas kopā pavisam noteikti ir vareni nāvējoša kombinācija.. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oi ,man vienu brīdi bija šī kombinācija. Tas patiesi ir nāvējošs variants:):)

      Dzēst
  5. Man gan liekas, ka no tā kurmja rakuma iegriežoties ir "ķieģelis" priekšā, a no "Tallinas" veikala puses, viss bija izdemolēts un traktoru kaudzes nosprostojušas jebkuru cerību tur iebraukt :) var jau būt, ka man vienkārši nenoveicās :)))
    Audumu sirojumi gan Tev kolosāli - ko tik Tu visu nedabū gatavu!
    Lai meituks veseļojas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ķieģelis (ja mēs par vienu un to pašu ķieģeli runājam) ir tāds mānīgs, un domāts, lai tajā grāvī kāds netīšām neiebrauktu. Es tur pilnīgi vai ar izlūkošanu nodarbojos. Kādu brīdi pastāvēju tajā šķērsielā, kas perpendikulāri Brīvības ielai (Google kartē to arī sauc par Brīvības ielu nez kāpēc) tieši pie ieejas Juglas tirgū, un pavēroju, kā mašīnas tiek pie tā Mežrozes veikala.Un amats bija rokā:)

      Dzēst
  6. "Depo veikala kasiere uz mani visai līdzjūtīgi noskatījās, kad viņai uz slīdlentes priekša nobēru visu šo sēklu krājumu." :) ha ha ha, labais :)
    Ieva

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man škiet tā meitene domāja, ka man dārza darbu sezonas sajukušas:)

      Dzēst
  7. Krājēja sidndroms!
    Arī man ir plauktā lido peace taurenīši:) tepat no Rūpniecības ielas.
    Kārdinātājas ar to Mežrozi. Laikam būs jāsaņemās un arī jādodas turp:D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir, ir tur Mežrozē ko redzēt. Es tur ar dikti kāru aci uz dažiem aizkaru audumiem noskatījos. Ko no taureņauduma šūsi? Man jau tas tika lielajai meitai gādāts. Kas no tā taps, vel īsti nezinu...

      Dzēst
    2. Es arī par lielo meitu domāju :D, ķipa legingiem domāts. Nu varbūt arī sev. Tādu palielu gabalu paņēmu. Vai arī kādu kleittuniku meitai(nu jau laikam nākamvasarai)

      Dzēst