11 komentāri
  1. Vai tās ir ilgas pēc pavasara un mājām(Latviju)? Kaut gan silts jau jums tur ir un var baudīt dzīvi, vienkārši dzīvojot.
    Šodien, lai arī no rīta bija -15 grādi, diena ir skaisti saulaina un debesis pavasarīgi zilas.
    Bet nu tavs "mašiņš" tevi uzpurinās, re, jau kleitai maliņa gatava.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti jau ka ilgojos arī pēc Latvijas, bet tas šašļukums man šoreiz tāds nedaudz globālāks. Labums tas, ka mani sašļukumi ātri pāriet, un šūšana mani vienmēr priecē:)

      Dzēst
  2. Cik aizraujoši! Nevaru īsti izlobīt, vai jums būs jāpārvācas, vai vienkārši fantazējat, ka gribētos pārmaiņas. Manā iztēlē jūs esat kaut kāda diplomātu ģimenīte, kam ik pēc cik tur gadiem jābrauc uz citu valsti dzīvot. :D
    Es Tevi mierīgi varu iztēloties tādā hipsturbijā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē,neesam diplomātu ģimene,un savā ziņā tas pat ir labāk, jo viņiem ne vienmēr ir teikšana par to, kur viņus nosūta. Mēs esam skolotājs + bibliotēkas darbiniece, kuri pēc nākamā mācību gada grib sevi redzēt jau citās ārēs:)

      Dzēst
    2. Tad lai sokas vietas izvēlē!

      Dzēst
  3. No sirds iesaku apgūt Millera sistēmu konstruēšanā (http://www.muellersohn.com/) nevis urbties cauri dīvainas autores grāmatai - Millers sastopams arī angļu un krievu valodā ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Millera metode esot ļoti cienījama, bet mani interesējošo kleitu un svārku konstruēšanas grāmata nav pieejama angļu valodā. Ja zini, kur tāda atrodama, padalies:)

      Dzēst
  4. Lai pāriet saguriens & pavasaris ātrāk arī Jūsu krastā! :) Mums te vēl sniega, ka maz neliekas, bet gaisā - gaisā tiešām jau var sasmaržot pavasari! :)
    P.S.Kāds vispār gadalaiks tagad ir pie Jums?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, paldies:) Pie mums patreiz ir tuksneša ziema tās nobeiguma veidolā - proti, ar vēju, kas saber smiltis itin visur.

      Dzēst
  5. Par to, ka cilvēki ir apmierināti, bet ne 100% laimīgi, ļoti trāpīgi teikts. Bet diemžēl, dzīvojot ārpus Latvijas, esmu sapratusi, ka pavisam labi vairs nebūs nekad. Katrai vietai savi plusi un mīnusi un katra vieta pietrūkst, kad neesi tur.

    AtbildētDzēst