29 komentāri
  1. Ak tu mī un žē...... Man acis uz kātiņiem un sirdī sāpe, ka LV neviens uz kaut ko šādu nav parakstījies. Būtu tak noiets, ka es saku!!! Rokdarbnieces paradīze. :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu kādam laikam vajdzētu uzrakstīt šitā veikala īpašniekiem - sak, te mūsu krastos arī būtu viņu piedāvājumam noiets:)

      Dzēst
    2. Nē, Pai! - jāsaka paldies dieviņam ka LV nekā tāda nav. Mēs sajuktu prātā :)

      Dzēst
    3. Plūmīt, tad jau šitāda bode uzreiz jābūvē blakus Tvaika ielai :) no vienām durvīm otrās, ar pilniem maisiem diedziņu, adatiņu, spolīšu, auduma gabaliņu :D :))))

      Dzēst
  2. Wow, rokdarbnieces sapņu veikals, un visa tik daudz,vienreizēji.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis laikam nav vēl tas pats lielākais no šo veikalu ķēdes, bet man jau tāpat raibs gar acīm:)

      Dzēst
  3. Man netālu pie mājas ir tāds tirgus kioskiņš, kur kāds opis tirgo kaut ko no visa kā. Liekas, ka telpa maza, bet visu, ko viņam prasīsi - tas būs - diegi, rāvējslēdži, gumijas, pogas, mežģīnes, visss izšūšanai utt. Un, lai gan piedāvājums nav nekāds īpaši plašais, es tur visai bieži aizķeros ilgāk kā vajadzētu :)
    Ja es ieraudzīt KO TAAAAAAAADU - es laikam tur pārvāktos ar guļammaisu un telti uz dzīvi :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Reizēm vieglāk tomēr izvēlēties no mazāka piedāvājuma klāsta, vai arī tad tiešām ir jāapbruņojas ar konkrēto vēlmju un vajadzību listi, lai kāja nepaslīd:)

      Dzēst
  4. Vismaz nedēļa vajadzīga, lai visu aptvertu un izpētītu.. :)
    Nekāds Lielais kanjons nav vajadzīgs vairs, kad šito ierauga.. :D

    AtbildētDzēst
  5. Es jau uz Abakhan veikalu Rīgā (un arī ne to lielāko) reizēm eju, īsti nezinot, ko man tur vajag, bet VAJAG aiziet un kaut kas jau atradīsies, ko nopirkt. Bet šis!!! Es laikam tur visu dienu pavadītu un vēl būtu par maz. Un gan jau būtu iznākusi ar to rokdarbu kastīti rokās...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tāpēc es savu vīru jau laicīgi morāli gatavoju, ka būšu kādu brīdi nepieskaitāma, pa šo veikalu klīstot:)

      Dzēst
  6. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  7. ...nē neteikšu nekooo...tikai atkal jau padomāju KUR ES DZĪVOJU ?!!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kas zin, varbūt arī Latvijā ar laiku kaut kas līdzīgs parādīsies, lai gan nu maziņš mums tas apgrozījums būtu priekš tāda goliāta kā Joann veikalu ķēde.

      Dzēst
  8. Paradīze!!!
    Es bildē ieraudzīju podziņas, kuras pirku tepat Latvijas veikalā pie mums, par trīs reiz dārgāku cenu... Jā, pārvietojiet, debesu spēki, šo paradīzi, bet tikai ar tās cenām, uz mūsu zemi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Opā, re kā mūsējie uzcenojuši...Jā, Latvijai derētu viens riktīgs mega rokdarbu veikals...

      Dzēst
  9. Kā gan var pieņemt saprātīgu iepirkumu lēmumu šajā pārbagātībā???!!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar stipru gribasspēku, kurš man ne vienmēr piemīt:)

      Dzēst
  10. Nu kā tām pogām var paiet garām? ;)

    AtbildētDzēst
  11. Mja...Kad pirmoreizi uzgāju Joannas neta veici, es jau biju gar zemi, jo ieraudzīju lietas, par kādām i dzirdējusi nebiju, kur nu vēl redzējusi(piem. Simplicity slīpās lentas veidotājs,gludinātājs un tinējs), bet šitādā veikalā...kura te ar telti pārvāksies??ņemam divvietīgo! es arī uz turieni labprāt pārvāktos:D
    PALDIES par reālo-virtuālo ekskursiju!!!Varbūt Tev ir vēl kāda bilžiņa no šitā veiča? Labprāt skatītos. Un par tām šujenēm..man tāpat, tikai es tā virtuāli-ebay un ss.lv, kā arī visādos Kanādas un Vāczemes pārdošanas saitos pētu bildes. Un brižiem nesaprotu-a ko man slikti, ak jā, paēst vai gulēt(pa nakti) vajadzēja...
    Ebay.com ir daži pārdevēji, kuri tirgo šitās šujmašīnas, ovīšus utt., kuras bijušas veikalos kā demonstrējamie eksemplāri. Pilnās komplektācijās un ar veiktām apkopēm. Par skaistām naudiņām var sabidot. Tik viņi nepiekrīt sūtīšanai uz mūspusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nav vairāk bildīšu - saliku visas, kas nu bija, jo pārējā laika man bija viss jāapčamda.

      Dzēst
  12. WoW, super, man likās, ka esmu atklājusi paradīzi pie sevis, bet nu tā paradīze ir daudz daudz lielāka... un fat quater tik $9.99? jeb jelly roll tādā cenā?

    ak kāda paradīze... un es te viņdien netā pētīju rokdarbnieču veikalus Floridas apkārtnē...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. bet izskatās, ka šis veikaliņš ne tuvu Floridai

      Dzēst
    2. Par tiem kviltinga audumu komplektiem nezināšu pateikt, bet Joanns ir visur, un šis konkrētais veicis IR tieši Floridā. Tā pirmā bilde bija tikai piemēra pēc:)

      Dzēst
  13. Wooooooooooooooowww šī nu tiešām izskatās pēc rokdarbnieku paradīzes :) Un Tu tiešām, tiešām tur pilnīgi neko nenopirki? :)
    Skatījos viņu mājas lapu - ir arī interneta veikaliņš, bet nu tā ātrumā netiku īsti skaidrībā vai maz sūta uz LV. Un pat ja sūta - būšana tādā klātienē noteikti nav salīdzināma ar online iepirkšanos.

    AtbildētDzēst
  14. Nopirku, nopirku, lai gan neko tādu grandiozu šoreiz gan ne. Šajā konkrētajā Joann veikala apciemojumā man bija aktuāla meitu Pirmās Komūnijas un Kristību kleitu tematika, tāpēc es tur šādus tādus ar šo kleitu šūšanu saistītus niekus paķeru gan - zīda diegus, apdares lentite utt.. Ā, un laikam vēl no "Sale" plaukta tur šo to ieķeksēju ar':)

    AtbildētDzēst
  15. Ar smaidu un reizē nožēlu jāsaka - kāpēc pie mums tāda veikala vēl nav?! Uz pāris nedēļām darbi varētu apstāties - kamēr viss tiktu izpētīts... un ne mazums lietu ieprikts! :D Ak, laimīgā!

    AtbildētDzēst