27 komentāri
  1. :D Tas, kā mazā bučo to spoli!! :D hehehe, mana pilnīgi tāpat -jebko, kas viņasprāt ir skaists un mīļš, ir jābučo :))))
    un soma fantastiska!
    Es mazliet apskaužu tos, kas spēj lasīt braucošos transportos. man pietiek pat uz kāju purngaliem paskatīties, lai jau kuņģis sāktu griezties uz augšu :( esmu no vāj-vēderiem :D vestibulārā iekārta jūtīga - nevaru ne lasīt, ne rakāties pa bardačoku, uzreiz jāsvīst... bet tik forši būtu palasīt grāmatu garā, garlaicīgā ceļā....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, mums mazā jaunkundze ari bučo visu, kas viņasprāt ir skasts vai mīļš. Bučo pat bēbīša attēlu uz mitro salvešu pakas:):)
      Un man arī paliek slikti, mašīnā lasot, tāpēc es iztieku ar mūzikas klausīšanos un vīram uz nerviem krišanu:)

      Dzēst
    2. Es tieši to pašu iedomājos, kā nepaliek nelabi, lasot mašīnā. Lai gan es pati adu mašīnā, ja vien nav ļoti līkumains ceļš. Man arī gribas rīderīti, lasot šo ierakstu. Būs jāpaskatās, vai cenas nav kritušās. :D

      Dzēst
    3. Diāna, es tagad tieši iemetu aci Amazonē, un tas mazais Kindle Touch tagad ir pa 79USD. Nezinu - vai tas ir daudz vai maz priekš rīdera? Un kā ar sūtīšanu uz Latviju, arī nav ne jausmas... Te nu ir saite
      http://www.amazon.com/gp/product/B0051QVESA/ref=famstripe_k

      Dzēst
  2. Aija, tev tas pats kas man. Es saku, ka mans vestibulārais aparāts vispār ir izgājis no ierindas. Tāpat, ne lasīt ne ko citu darīt kad tiek braukts :(
    Ilze, soma perfekta. Es laikam kā veca palte atkārtošos, bet kā man patīk tie izšuvumi. :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu ja, tad tikai jāskatās uz ceļu braukšanas virzienā. Kad pati sēžu pie stūres, tad gan nepaliek slikti, bet tad jau arī nepalasīsi:)

      Dzēst
  3. Superīga soma! Tavām meitām dikti paveicies ar mammu :)

    AtbildētDzēst
  4. Superīga soma... man ar patīk... pat ļoti...

    AtbildētDzēst
  5. ))) man patika par to, ka jāsaka- beidz lasīt. Man vieniem draugiem meitene ekstrailgi nesāka runāt un vēlāk māte izbrīnīta stāstīja- cik mazs laiks pagāja no brīža, kad viņa, par atvieglojumu, sāka runāt, līdz brīdim, kad es pirmo reizi izmisumā pajautāju- vai tu nevarētu nedaudz paklusēt!?

    Laba soma, man patīk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hahaha - vai nevarētu nedaudz paklusēt - tas ir labais!:):)

      Dzēst
  6. Ļoti feina soma! Lieliski!
    Nu nemūžam neiedomātos, ka varētu diegu divās kārtās šujmašīnā ievērt!!! Ko tik, cilvēks, neuzzini. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šito triko es uzgāju kaut kur internetā. Jāskatās tikai, lai diegs ir samērā kvalitatīvs, un abas kārtas vienmērīgi slīd caur adatas aci, tāpēc adatai jābūt ar lielāku aci nekā parastajai adatai. Vislabāk jau tomēr būtu diegs vienā kārtā,bet ko padarīsi, ja nav tieši vajadzigās krāsas?:)

      Dzēst
  7. Super, ka bērni lasa...Mūsdienas tas patiesi ir lieliski!
    Kāda rakstniece šai sakarā nosauca mani par dinazauru, jo lasu grāmatas :D ar ko es protams lepojos :)
    Novirzījos no tēmas :) Soma skaista... bet tas nierīšraksts mazās meitenes biksēm mmmmm... mana vājība :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu es par šitādu dinozaurismu tikai priecājos, jo, cik tomēr ir daudz bērnu, kurus jāspiež ar varu lasīt...
      Es te sāku domāt, ka piemēram tomēr arī ir liela nozīme, jo bērni tēti ļoti bieži redz ar grāmatu rokā, nu un mamma strādā bibliotēkā:):)

      Dzēst
  8. Ļoti glīta un gaumīga soma! Man ļoti patīk.
    Un tagad, lasot tavus šujmašīnu apskatus, arvien vairāk un vairāk saprotu, ka manējā ir šausmīgi vienkārša... =)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par komplimentiem:) Guna, nav jau laikam tik svarīgi, vai vienkārša vai sarežģīta tā mašīna - galvenais, lai ir uztucama, un atbilst lietotāja prasībām/vajazībām. Šito pašu dubultdiega triku var izmantot, ar jebkuru mašīnu šujot. Pat ar tādu , kurai nav paredzēts uzstādīt vēl vienu diega spoli - tur vienkārši ir palīgā jāņem atsevišķs diegu turētājs, un lieta darīta:)

      Dzēst
  9. Mana meitiņa ar kā saaugusi ar grāmatām....nu jau kādu 1,5 gadu, kā iemācījās lasīt tā lasa...skolas bibliotēkā viņu sauc jau "re ku nāk, mazā grāmatu vabolīte!"...mani tas priecē, lai lasa, jo šķiet, ka tas tomēr ar laiku pāriet...es ar agrāk negausīgi lasīju, tagad ne tuvu tā nav. un vēl, mans bērns kompi zin, kā opciju kur noskatīties multeni weekendos:D un tas arī mani priecē!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mazā grāmatu vabolīte - tas ir tik mīļi!:):)Nu un šī paaudze kompju lietās ir varen izveicīga. Man pat mazā jaunkundze ir iemanījusies pati sevi iaklaidēt ar iPad palīdzību:)

      Dzēst
  10. Un kas tā par ierīci, kur mašīnā tiek lasīta grāmata? Es neesmu redzējusi tādu, kur visa lapa ieiet?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir tēta iPad, bet meitai ir pašai savs rīderītis (no Ziemassvētku vecīša - kindle touch, laikam), un tur tā lapa nedaudz mazāka, bet tas viņu netraucē. Vispār viņai ir gluži vienalga, kādā formātā lasīt - ka tik grāmata:)

      Dzēst
  11. Ha, paldies par dubultdiega info!Es arī tādu fīču nezināju!
    Malacis lasītāja, būs par vienu inteliģentāku sievieti pasaulē vairāk!
    Soma smuka! Un izskatās ļoti, ļoti praktiska, kas manās acīs vienmēr ir pirmajā novērtējuma vietā.

    AtbildētDzēst
  12. Man būtu bijusi tāda soma, kad es stiepu pa vairākām grāmatām no bibliotēkas! Vai mazajai dzimst mīlestība pret šūšanas lietām?!
    Priecājos, ka mana 15 gadīgā meita ir atsākusi lasīt, bija periods, kad lasīja ļoti maz. Toties priekšā lasīšana notika vēl līdz kādai 3.klasei. Tādā veidā es izlasīju arī priekš sevis pāris Harijus Poterus.
    Manai vecenītei Podoļskai būtu kur uzlikt otru spolīti, ja rastos nepieciešamība šūt ar dubultu diegu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai, man jau arī bija pavisam vienkārša skolas soma savā laikā, bet nu kaut kā taču tik un tā uzaugām:) Harijs Poters manējai, nezin kādēļ, pavisam neaizgāja - tiešām nezinu, kāpēc...
      O jā, meitai jau pamazām sāk rasties tāda ka interese par rokdarbošanos, tas priecē:)

      Dzēst