14 komentāri
  1. Man kleitas papildina skapi ar katru sezonu :) Patik, ka pati raksti, ka mainas staja, nav ari jasaspringst uz to, vai terpa augsdalas krasa sapase ar apaksejo. Sobrid esmu no kulta seriala 'Mad men' atkariga un aii, kadas tur kleitas!
    Jauku pavasarigo dienu! Aiga

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ooo, "Mad men" es arī nesen sāku skatīties - ja kas - tikai kleitu dēļ :))

      Dzēst
  2. Bietīt, es esmu sajūsmā par šo Tavu ierakstu!!!
    protams, ka meitenēm vajag kleitas! daudz, skaistas un košas! :))

    es pati agrāk (un vēsā laikā arī joprojām) izvēlējos džinsas un kādu trikotāžas augšiņu, jo tā ir ĒRTĀK. taču nu jau kādu laiku cenšos izvēlēties tieši kleitas - vai tās ir romantiskas vai striktas - bet tās ir sievišķīgas!
    pirms dažām dienām pārkrāmēju skapi siltajai sezonai un priecīga secināju, ka ir jau iekrājusies padsmit smuku kleitu kolekcija (kuru pie iespējas papildinu http://cukurminka.blogspot.com/2012/03/atver-skapi.html ), un nu man tiešām ir gan "plandoši gaisīgā", gan "kleita sarkanā", gan "koši rozā kičīgā" :))

    par klipiņiem atsevišķs paldies, Tu man padarīji burvīgu šo dienas sākumu! ;*

    AtbildētDzēst
  3. jāuztais man būs viena pavasara modes skate, jāizceļ savas kleitiņas ārā :D

    AtbildētDzēst
  4. mJA...lAIKAM TĀDĀ LAIKĀ VISĀM SIEVIETĒM APMĒRAM LĪDZĪGAS DOMAS GALVĀ RAISĀS...TIEŠI VAKAR..ups...apskatīju reiz atrasto lapu-52kleitu šūšana(free):http://craftstew.com/sewing/52-free-dress-patterns

    Pēc otrā bērna piedzimšanas esmu atsākusi kleitu ēru. Pārsvarā gan siltajos gadalaikos. Man arī tīk, ja ir silti, lidz ar to-bikses apakšā, kas silts augšā!

    AtbildētDzēst
  5. Man kleitās patīk tā sajūtas, kas rodas, kad vējš plivina audumu.. :)

    AtbildētDzēst
  6. Uuuu kleitas... senos laikos es vilku bikses un tikai bikses, tad pa retam svārkus un tad jau iezagās pa kādai mazai melnai kleitiņai. Kamēr bērni mazi, jāskraida viņiem pakaļ, tad protams bikses atklal ir ērtākais apģērbs. Un tagad ir tas laiks, kad man ir vairākas kleitas ikdienai un vakaram. Un kā jau sievietei vienmēr par maz.
    Kleitā tāda sievišķīga jūtos.

    AtbildētDzēst
  7. Kleitas nē. Bet svārki, gari un plandoši, vasaras mēnešos gan! :)

    AtbildētDzēst
  8. es kāreizi briestu sašūt mājas kleitu, jo halāti man nepatīk. Un svārki pa mājām jau ir apnikuši.
    Pa āru gan vairāk bikses velku, jo vēju pilsētā nevar uzvilkt tādas, kā man patīk - plīvojošas pa gaisu, kur nu vēl ik pēc padsmit minūtēm kārtīgi jānoliecas te pie viena, te pie otra bērna :D atļaujos tik uz pludmali, kad apkašā peldkostīms. Bet es jau sāku štukot, ka jāiemēģina citādākas kleitas, jo tā kleitu maģija mani vilin vilina!
    Feins ieraksts!

    AtbildētDzēst
  9. oi, man ir tik daudz kleitu... un tiek pirktas vēl un vēl... un man ir daudz topiņu un pāris džinsi... un man ir sarafāni un blūzītes...

    AtbildētDzēst
  10. Kleitas man ir, bet šausmīgi sarukušas viduklī, vairs nevelku. :D Bikšu gan man nav, ir tikai vieni džinsi skriešanai. Es esmu simtprocentīgs svārku cilvēks. Kad beidzot satievēšu, tikai kleitās staigāšu, man nepatīk, ka sievietes valkā bikses.

    AtbildētDzēst
  11. Es pa lielam esmu bikšu valkātājs, ikdienā uz darbu ērtāk, siltāk un tā... Bet pēdējā laikā, t.i. pavasarim tuvojoties pērku tikai kleitas! Tiešām dīvaini... :))) Arī tagad viena ceļo no e-bay.. un viena noskatīta iekš dorothyperkins. LV diemžēl neko foršu neatrodu.

    AtbildētDzēst
  12. Man patīk visas tās sievišķīgās lietiņas - kleitas, svārki, kupli apakšsvārki, papēžkurpītes, lakatiņi. Un klietas - īsas un garas, šauras un kuplas. Fantastiski! Kas gan sievieti var padarīt vēl sievišķīgāku! :)
    Ir manā garderobē visas šīs lietiņas, ļoti labprāt velku. :)

    AtbildētDzēst
  13. Protams, ka vairāk bikšu, diemžēl )

    AtbildētDzēst