8 komentāri
  1. Trīskāja nav. Spoguļkameras arī nav. Mums ir digitālā (no izmirstošas sugas Bridge camera) Konkrētā kamera ir mūsu īpašumā nu jau 5,5! gadus.
    Un, personīgi es, vēl tagad to apgūstu:) Un priecājos par panākumiem.
    Starp citu, man dažas pamacības ir noderējušas. Favorīts no http://grosgrainfabulous.blogspot.com/.
    Un bilžu apstrādē http://shopruche.com/blog.
    Man tikai tagad sāk iepatikties fotogrāfēt, agrāk to darīju, tāpēc, ka vajadzēja:D

    Toties Tavas jaunās kameras daži kadri ir pat ļoti veiksmīgi:) Labs pirkums!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Papildinot, mums ir ziepju/filmiņu Canons. Patiesībā lieliskas bildes sanāk, ja izvēlas graudaino/melnbalto filmiņu. Bet tas nav lēti.

      Dzēst
    2. Paldies par norādēm uz saitēm ar pamācībām. Noteikti izpētīšu. Es arī tikai vēl mācos. Atceros, kā tikusi pie savas spoguļkameras, sāku bildēt autorežīmā, un pēc tam brīnījos - nu kāpēc man nesanāk tik smuki kā gribētos:):) Ir vēl daudz jāmācās, tas nu gan ir skaidrs!

      Dzēst
  2. Man ir mana mīļā kamera, bet jūtos izaugusi no tās un gribu tiekties pēc vēl kā neapgūta, ko nespēj vairs piedāvāt mana kamera...

    Runājot par kustīgiem bērniem, jebkurai kamerai var atvērt SHUTER, tik jāzina KĀ... es tik pēc gada lieošanas atklāju, kā to īsti dara...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, papildus režīmi ir kapitāla lieta jebkurais kamerai. Es parasti niekojos ar diafragmas iestādījumiem, bet nu tos kustīgos bērneļus labāk sanāk noķert ar modificētu "shutter speed", tas tiesa.

      Dzēst
  3. Es izlīdzos ar savu Canonu PowerShot SX100 IS, pirkta pirms gadiem 6-7...no sākuma kadri bija lieliski... bet šobrīd no sava Samsung telefona varu izspiest labāku kadru :) bet ar pie nosacījumiem...noķert emociju var... un ja izdodas nodot tālāk... vairāk man neko nevajag :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, Tev ir mūsu ģimenes kameras jaunākais brālis:) Par Samsung telefona bildēm neko nemācēšu teikt, bet mans Ābols brīžiem producē sakarīgas kvalitātes bildes, brīžiem ne visai. Kaut kur lasīju, ka vislabākā kamera ir tā, kas tev dotajā brīdī ir līdzi:)

      Dzēst