9 komentāri
  1. forša somiņa :)
    neesmu minētajā vecuma kategorijā :D bet Tavas izšūtās pacifistu zīmes pat ļoti elegantas & dizainiskas ;) ņemot vērā uzrakstus uz krekla - varu nojaust kādā virzienā soma tiks nēsāta :)

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti jauks maisiņš! :))
    Ir, ir arī mūsmājas jaunietei šī 'Peace' zīmīte ļoti aktuālā - gan rotās, gan apģērbos. Un vēl hipiju stils mums te vēl nedaudz 'izlec'. :D

    AtbildētDzēst
  3. Foršais maisiņš!Es arī tādu nēsātu, lai gan neko daudz nezinu par tām zīmēm!Man ir puikas šajā vecumā, bet par meitu lietām tikkai tagad sāku interesēties.....

    AtbildētDzēst
  4. Maisiņš ļoti glīts un patīk krāsu salikums! Un ar rokām šūtās zīmes!
    Es ar neko daudz par šīm zīmēm nezinu, tāpēc vēl pagājušajā nedēļā nenopirku vienu košu audumu ar šo zīmju apdruku - patika, bet nodomāju - vai pie mums tādas vispār aktuālas? "Miroņgalvu periodā" gan audumi ar galviņām bija iecienīti! :D

    AtbildētDzēst
  5. Labāk, lai ir pacifistu zīmes, nekā citas :) Latvijā gan neesmu uzkrītoši pamanījusi to pieaugumu.
    Soma - ķesele fantastiska!

    AtbildētDzēst
  6. ļoti feins maisiņš. a kas ir līmējamais flizelīns? kas tas pa` zvēr` un ko viš ziemā ēd?

    AtbildētDzēst
  7. Soma tiešām jauka!
    Par tām zīmēm - ļoti izplatītas tās nav(es spriežu pēc apģērba un aksesuāriem manā skolā). Protams, daži pārstāvji, kuri ir šīs zīmes piekritēji, ir. Turklāt katrs mēs esam ar savu ''es''. Kādam patīk rozā krāsa, miroņgalvas, slavenības, bet citam - pacifistu zīmes:)

    AtbildētDzēst
  8. Paldies jums visām par komplimentiem manis šūtajam maisiņam:)

    andrasballe, uzminēji gan par to iecienītāko pusi:)

    Sixspārne - jā, mums arī šad un tad izlec kaut kas hipijisks apģērbā. Es pati reizēm tā gribētu saģērbties, bet man nav 9, un 13 arī jau aiz kalniem:)

    Biene - cik noprotu, tad tev vēl ar šo meiteņu vecumu saistītās lietas stāv priekšā. Atzīšos, ka man reizēm ir žēl, ka nevaru vairs tā vienkārši kaut ko lielajai meitai uzšūt, un cerēt, ka vilks un savu viedokli neizteiks:)

    SiStro - paldies:) Man pašai ļoti patika izšūt šīs zīmītes. Kaut kas meditācijai līdzīgs sanāca...

    a leaflet - man šķiet, ka te tā pacifistu zīmju popularitāte daļēji ir saistīta ar vienu konkrētu veikalu, kas specializējas tīņu un tvīņu aksesuāros un apģērbos. Tur viss patreiz ar pacifistu zīmēm klāts...

    Madara - man vajadzētu precizēt, ka gluži parastais flizelīns tas nav. Drīzāk to varētu saukt par līmējamo stīvdrēbi vai filcdrēbi. Tāds viņš izskatās:
    http://www.joann.com/joann/catalog/productdetail.jsp?CATID=cat2092&PRODID=prd48130

    zaļā pandiņmeitene - tad jau laikam mana meita ir izteikta pacifistu zīmes piekritēja. Vismaz pagaidām...

    AtbildētDzēst
  9. Stilīgs maisiņš meitiņai! :)))) Man domāt, ka tās pacifistu zīmes vēl līdz mums tā īsti nav atnākušas:D Jauki pastāstīji par izmantotajiem materiāliem!

    AtbildētDzēst