6 komentāri
  1. Pazīstamas sajūtas :) Bet vienu gan es labi zinu - ja visu labi optimizē, nu vismaz saraksta uz lapiņas, tas jau ir labs sākums :)

    AtbildētDzēst
  2. Ak, Ilze, kā es tevi saprotu! Pēdējā laikā kaut kā esmu apkrāvusies ar tik daudz pienākumiem, ka tās radošās izpausmes... paliek novārtā. Un tad ir tieši tāpat - šim tas nav pabeigts, tam tas, trešam vēl kāds krikucis palicis līdz laimīgam nobeigumam.
    Arī esmu aizdomājusies par sarakstīšanu uz lapiņas, varbūt tiešām palīdzēs? :) Tad tik tā smuki pa vienam izdarītam darbiņam tik izsvītrot ārā. :)
    Man vīrs vienmēr māca - sniegs jāšķūrē no vienas malas. Kad esmu darbos līdz ausīm un, šķiet, neko nepaspēšu laikā, tad dziļi ievelku elpu un atceros šo teicienu. Un zini - palīdz! Šovasar izmēģināju praksē un tiešām laicīgi, bez stresa, ar visiem veicamajiem darbiem tiku galā un pati biju izbrīnīta par to.
    Lai tev uzrodas labie rūķīši (tavu čaklo pirkstiņu un pelēko šūniņu aktīvā veidolā) un palīdz visu veiksmīgi sakārtot, saplānot, pabeigt iesāktos darbiņus un iesākt jaunus. Un atkal pa riņķi. :)

    AtbildētDzēst
  3. :) tā gadās! Man palīdz papīrs un zīmulis! Pierakstīšanas un svītrošanas metode. Rodas sajūta, ka zini, kas jādara un, ka kaut kas tomēr tiek izdarīts!!! :)))) Gaidām rezultātus!!! :)))

    AtbildētDzēst
  4. He he - man arī palīdz saraksta-izsvītrošanas-pārsvītrošanas-mūžīgās labošanas tehnika. Tas saraksts jau ta nerūk! :D Veiksmi ar darbiņiem! vai klonēšanos :)
    Un mazā pele Tev fantastiska! Saimniecīte :* (Vai viņa gadījumā nav manas Lotes vienaudze? :) )

    AtbildētDzēst
  5. mimosa, man ar tiem sarakstiem kaut kā īsti neiet. Sarakstīt jau sarakstu, bet tad to lapeli kaut kur veiksmīgi "iestādu":) Varbūt jāizveido kāda tikai šādiem nolūkiem paredzēta klade/žurnāls?

    Hela, man ļoti patīk tava vīra izteiciens par sniegu šajā sakarā. Tā jau arī ir. Tikai es pagaidām laikam stāvu kaut kur kupenas vidū, un izmisīgi vicinos ar lāpstu, reizēm trāpot arī pašai sev pa galvu:)

    Happy Home, jep, būs jau jāsāk. Nekur no tās pierakstīšanas/svītrošanas metodes laikam neizbēgšu:)

    Pai! K jaunkundzei ir gads un mēnesis:) Cik tavai pelītei?

    AtbildētDzēst