21 komentāri
  1. ...un joprojām pa siltām zemēm... Lai veicas... gaidīsim ziņas...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, cik saprotu, tad temperatūra tur visu laiku ir tā ap 25-30 plusā. Tropi:)

      Dzēst
  2. njā, pamatīgs pasākums.. :)
    ar nepacietību gaidīšu ziņas no Indonēzijas.. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tikai tagad spēju to visu objektīvi novērtēt, bet tuvākajā nakotnē nekam tamlīdzīgam negribētu cauri atkal iet. Un ziņas noteikti būs:)

      Dzēst
  3. Atbildes
    1. Jā, Eiropai un Cīrihei pagaidām nāksies pagaidīt, un nav jau nemaz tik nepareizi tas viss, es domāju. Tā vienkārši atpūsties es diez vai uz to pusi būtu devusies, bet tagad tīri vai esmu priecīga par potenciālajiem "blakus efektiem" - ceļošanas iespējām šajā reģionā.

      Dzēst
    2. pavisam noteikti pareizais leemums!

      Dzēst
  4. Atļaušos teikt - Tev lieliski padodas literārā valoda un ar humora izjūtu ar viss kārtībā;) Varbūt ir vērts padomāt...? Patrīcija

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies par komplimentu - centīšos arī turpmāk nepievilt:)

      Dzēst
  5. Kā man patīk lasīt Tavu blogu ! :). Un tie "palagi" man vienmēr liekas pa īsu :D. tik aizraujoši ir tos lasīt! Lai jaunajā vietā jums dzīvojās skaisti un labi! Un, novēlu lai šūšanas mūzai jaunā mājvieta iet pie sirds un Tu varēsi priecēt arī ar jauniem un skaistiem darbiem!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, paldies! Es jau tagad viegli dīdos, jo vismaz pašā sākumā es uz pilnu slodzi nestrādāšu, tā kā mēs ar šūšanas mūzu noteikti sadarbosimies. Un tur esot skaisti batikas audumi:)

      Dzēst
  6. Ārprātīgi interesanti. Un mazliet biedējoši, ja caur savu prizmu lasa.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir biedējoši, piekŗitu, bet tad atkal palīdz tāds kā spītnieka-avantūrista gars, un process turpinās. Pieļauju, ja mēs abi būtu LV latvieši, tad varbūt tik gatavi tam visam nebūtu. Mūsu gadījumā trešā valsts ir neitrālā teritorija, kur abi esam vienlīdz apjukuši, laimīgi, izdzīvotspējīgi utt.

      Dzēst
    2. mes esam abi latvieshi, jaa, varbut tapec pa Eiropu vien maisamies :D bet vispar nedomaju,ka tur tautibai kada nozimiga celonjsakariiba!

      Dzēst
    3. Es to vairāk attiecināju uz trešās valsts izvēli kā mājvietu. Domāju, ja dzīvotu vai nu viena, vai otra dzimtenē, tā attiecību dinamika būtu nedaudz savādāka.

      Dzēst
  7. Apbrīnojami!!! Man tas būtu kosmoss, šito visu izturēt :) Prieks, ka jums skaidri nākotnes plāni :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju , ka izturētu arī Tu, ka tik ir īstais cilvēks un motivācoja to visu darīt:)

      Dzēst
  8. Man ar ļoti patīk lasīt Tavus palagus! Un prieks, ka izkristalizējusies skaidrība par nākotni, tad arī prāts paliek drusku mierīgāks, lai gam daudz jauna un nezināma vēl priekšā. Un gaidīšu ar nepacietību jaunumus arī no šīs eksotiskās zemes daļas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, paldies! Jā, tagad jau varam smadzeņu zobratus pārslēgt nedaudz citādā režīmā, un ar kritisku aci pieiet sagatavošanās darbiem jaunajai mājvietai.

      Dzēst
  9. Ļoti interesants raksts. Izlasīju ar milzīgu interesi. Kā bērni uztver visu šo gaidamo parcelšanos, jo te paliek draugi un būs jauna vide.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lielā meita, protams, nedaudz pārdzīvo par potenciālo draugu zaudēšanu, bet tā pa lielam saprot, ka šeit neviens nav uz palikšanu, un agrāk vai vēlāk visi draugi kaut kur aizbrauks. Katārā reti kurš paliek ilgāk par 10 gadiem. Ja nu paliek, tad tur jau noteikti ir kādas ģimenes saites, kas notur.

      Dzēst